Kommentit (10)

Vierailija

Kammottava stoori. Täynnä kliseitä. Humoristisen kevyttä huulenheittoa toisen tuhlaamisesta tyyliin "raha on vanha keksintö, kaikillahan sitä on". Lapsuus oli kova, mutta sisukas nousee ja voi ostella yhtä ja toista.

Uusperhesähläystä Hollywood -tyyliin. Me ollaan tällaisia staroja - melkein tavallisia, muttei ihan.

Vierailija

Mitä väliä sillä on mihin rahansa käyttää jos nauttii elämästä eikä homma riistäydy käsistä?!? Enemmän kammottaa se kuinka moni jumaloi rahaa ja laittaa sen ihmissuhteidenkin edelle. Raha on tiettyyn pisteeseen asti pakollinen paha, jonka jälkeen se alkaa menettämään merkitystään mitä enemmän sitä on (näin minulle ainakin).

Joskus ''naureskeltiin'' kaverin kanssa että jos soittelis jokaisen kaverin läpi ja tuputtais lainaa 200-300€, niin kuinka monesta sitä kuulisi enää mitään? Ei kovin monesta, surullista mutta totta. Te jotka ihannoitte ja jumaloitte maallista omaisuutta, niin vetäkää päänne sieltä ****stä ja miettikää paljon saatte mukaan kuollessanne; eiköhän se terveys ja ihmissuhteet ole SE mikä pitäis monen kohdalla olla rahan tilalla prioriteetti nro1(!).

Jos joskus voittaisin ison summan rahaa tai rikastuisin, niin tulisin lahjoittamaan suuren osan siitä sitä oikeasti tarvitseville mutta käyttäisin paljon aikaa ja vaivaa siihen etten vahingossakaan antaisi senttiäkään rahaa jumaloiville nihilisteille.

Vierailija

Tämä oli kyllä melkoista "sosiaalipornoa" pienillä neljän tonnin kuukausituloilla törsätään ja ostellaan niinkuin ois oikeesti varaa. Lainat maksamatta ja autokin jo vaihdettu pienempään.

Tämä juttu olisi sopinut paremmin jonnekin velkaneuvonnan lehteen kuin asialliseen naisten lehteen. 

Säälittävää, miten oikeesti olette tälläistä edes kehdanneet kirjoittaa. Lehden lukijoissa kuitenkin ihmisiä, jotka pyrkii hoitamaan asiansa eivätkä elämään yli varojensa.

 

Vierailija

 mitä sitä turhaa valehtelee ja mitä pahaa siinä on välillä hemmotteleekin itseään eikä aina vaan maksele pelkästään laskuja ja lasten menoja myös itse kukin tarvitsee niitä hemmotteluja :) ja niin kuin monella meistä on ollut niukka lapsuus niin hienoa kun jotkut vain pääsevät siitä eteenpäin eikä vaan jää makoilemaan sohvalle ja oleta et sillä rikastuisi ;D

Vierailija

Kenestä Asikaisista tuo juttu oli sepitetty ? Ei ainakaan niistä Nilüfer ja Amin Asikaisesta, jotka minä tunnen !!  Suosittelelisin kirjoittamaan asiat niinkuin ne ovat, eikä niinkuin haluatte niiden olevan. Tuntemani Asikaiset eivät leveile rahoillaan, eivätkä syydä niitä turhuuteen sen enempää kuin kukaan muukaan. Myös heillä joudutaan välillä säästämään, että saa ostetuksi jotain suurempaa.

 

Vierailija

Tämä juttu on kyllä sellaista paskaa luettavaksi, että tunnen suurta myötähäpeää tuon pariskunnan puolesta että tuollaisia asioia laukovat suustaan lehteen.

Myös lehden toimitus voisi hieman miettiä, mitä julkaisee. Tänä maailman aikana ja ajankohtana, kun todella monella ihmisellä menee taloudellisesti erittäin huonosti, ei ole korrektia julkaista tälläisiä juttuja.

Onneksi olen tämän lehden tilauksen jo aikapäiviä sitten lopettanut, harvoja irtonumeroita silloin tällöin ostan, näköjään senkin voi lopettaa.

Vierailija

Eihän tuo juttu ollut millään tavalla brassailua rahalla. Jos pariskunnalle jää 4000 euroa käteen verojen jälkeen /kk ja siitä menee 2000 e ylellisyystavaroihin ja uhkapelaamiseen on tilanne lähinnä surkuhupainen. Rahankäyttö ei ole kummallakaan silloin hanskassa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat