Kommentit (11)

Vierailija

Ero taisi tulla kesken kuvausten...

Ihan parasta kun Saulia näkyy telkkarissa nyt enemmänkin!! Kaikki mitä olen lukenut ja kuullut ohjelmasta on saanut odottamaan tätä päivää :D Sauli jotenkin aina tuo hyvää mieltä ja sellaista kaivataan enemmän telkkariin :) ja onhan sillä kokemusta niin juonto- kuin tv-töistäkin jo ennestään.

Vierailija

Syksyn odotetuin ohjelma, ehdottomasti. Saulilla on poikkeuksellisin hyvät sosiaaliset taidot, joten ohjelman konsepti istuu hänelle loistavasti. Mielenkiintoista päästä kurkistamaan Hollywoodin arkeen. 

Vierailija

Saulin ohjelmassa on todella mielenkiintoisia vieraita. Sauli itse on tehnyt kuutisen vuotta erilaisia viihdealan töitä ja uskon ja toivon tämän ohjelman olevan hyvä alku seuraavalle stepille. Muutenkin arvostan häntä enemmän päivä päivältä. Tietoista hyvän mielen tuottamista muille ihmisille, sisäistä ja ulkoista kauneutta ja tervettä oman privaattielämän rajaamista muiden silmiltä. Tänään sitten nautitaan Saulin ja hurvittoman Jaakon päivästä :).

Vierailija

Sauli todellakin on valovoimainen auringonpaiste, joka on kuin kotonaan kameran edessä. Ohjelman ennakkoklipeistä näkee jo, että kyseessä on todellakin positiivinen, hauska, lämminhenkinen sarja jota varmasti tulee olemaan ilo katsoa. Ja muuten pieni faktakorjaus: Sauli ja Adam olivat eronneet jo kuvausten alkaessa. 

Vierailija

Odotan todella tätä sarjaa,enemmän kuin mitään muuta ohjelmaa  tänä syksynä.Aihe on kerrassaan kiinnostava ja itsekin ulkomailla asuneena on mukava nähdä muita ulkosuomalaisia ja vielä Kaliforniassa,unelmamatkakohteessani!

Se ,että Sauli on ohjelman "juontaja" on pelkkää plussaa.Kaikissa näkemissäni haastatteluissa yms.Sauli on sujuvasanainen,hauska ja sympaattinen. Pelkkää sunshinineä!

Vierailija

Uskon, että tämä ohjelma tulee tarjoamaan runsaasti hyvää mieltä, mielenkiintoisia vieraita hauskoine ja koskettavine tarinoineen sekä aurinkoisen juontajan. Hyvät ainekset kasassa siis. :) Peukut pystyyn Saulille myös Dancing On Ice -mittelöihin.

Vierailija

Odotan tätä kyllä, kiva kurkistaa LA:n ihmisten elämäään ja käydä Saulin mukana eri paikoissa. Arvelen Saulin olevan erinomainen valinta tällaiseen sarjaan.

 

Vierailija

Katsoin ohjelman tänään ja tykkäsin kyllä. Sauli oli luonteva ja hyvä omassa roolissaan ja minusta vieraskin oli kiinnostava. Ja päivän sisältö oli monipuolinen eikä tullut tylsiä hetkiä. Hyvä ohjelma.

Vierailija

Minäkin katsoin tänään ja ohjelma oli todella hauska ja vihdyttävä. Sauli on juuri nappivalinta tällaisen ohjelman juontajaksi. Ensi viikolla onkin sitten vieraana Suvi Koponen, joten ehdottomasti aion myös silloin ohjelman katsoa.

Vierailija

Sauli on omana itsenään tuonut paljon iloa tähän syksyyn. Hauska ja iloinen  kaveri. Toivotavasti saamme nähdä hänet taas uusissa ohjelmissa. Kas kun ei kukaan ole pyytänyt häntä elokuvaan ta johonkin sarjaan. Tule Sauli taas ruutuun.Kaikkea hyvää Sauli!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat