Kommentit (9)

Vierailija

Jos käyttäjillä on yhtään järkeä päässä, nämä asiat tajuaa kyllä ihan itsekin. Jutussa ei siis ole mitään uutta, eikä yllättävää.

Vierailija

Ongelmahan on se, että suurimmalla osalla käyttäjistä ei ole järkeä päässä. Artikkeli oli oikein osuva! Harmi vain ettei kukaan itse tajua sitä, vieläkään.

Vierailija

Mikä nyt ärsyttää ketäkin? Mitäs sillä päätään vaivaamaan. Olemme erilaisia. Ei kannata ottaa somea niin vakavasti. Ärsyyntyjät voivat lähteä tekemään jotain kehittävämpää muualle.

Vierailija

Eli pitää olla hajuton, väritön ja mauton, ettei kukaan vaan pahoita mieltään? Ja esittää avuttomampaa, rumempaa ja laiskempaa, että muut eivät vaan tuntisi oloaan huonommaksi? Mielummin olen oma itseni ja annan persoonani näkyä, somessakin. Jos se jotakuta ärsyttää, poistakoot kavereistaan. Harmaata hajutonta massaa on liiaksi asti. 

Vierailija

Kannattaa tietenkin kertoa ympäri kyliä, miten palavasti on rakastunut uuteen. Miksi: siksi, ettei tausta tule tietoon siitä että poliisilaitoksen kautta se edellinen suhde sitten jäi...

Vierailija

Kauheimpia on paljaiden raskausvatsojen esittelijät, vieläpä profiilikuvissa... Sit ne on nää samat yh-mammat, jotka tätä trendiä ylläpitää, en halua nähä liikaa pintaa yhtään keneltäkään.

Vierailija

Hoh. Vierailija 10.9. klo 14:01 osui naulan kantaan. Omat ohjeeni sille, jos ei ihan oikeasti halua ärsyttää ketään Facebookissa:

1) Älä ole Facebookissa.

Siinäpä se.

Vierailija

No voe hellanlettas. Taas sitä on neitoset elämän tärkeimpien asioiden äärellä. Ihanko koskaan ei saisi ärsyyntyä kenenkään tekemästä/sanomasta jutusta? Pitäisi vaan suu messingillä antaa kaikkien kukkien kukkia, ettei kenellekään tulisi paha mieli? Oikeassakin elämässä hermostutaan asioista, niin miksei netissäkin saisi? Pitää olla vapaus sanoa, mitä on mieltä siinä missä on vapaus postaillakin kaikkea ruokottomuutta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat