Etsimme päähenkilöä Biologinen kello tv-ohjelmaan

Seuraa 
Liittynyt21.5.2015

Tikittääkö biologinen kellosi?
Haluatko äidiksi, mutta sopiva kumppani puuttuu?
Voisitko kuvitella kasvattavasi lapsesi muutenkin kuin perinteisessä ydinperheessä?

Jos vastasit kysymyksiin kyllä, voit olla etsimämme päähenkilö, jota etsimme uuteen dokumentaariseen tosi-tv-sarjaan Biologinen kello.

Ruotsalaiseen formaattiin perustuvan Biologisen kellon päähenkilö on 35-40-vuotias lapseton nainen, joka valitsee isän tulevalle lapselleen kahdeksan ehdokkaan joukosta.

Sarjan aikana nainen tutustuu isäehdokkaisiin psykologin avustuksella ja testaa heidän sopivuuttaan isän rooliin sekä omistautumistaan asialle. Sarjan lopuksi naisen valinta osuu yhteen mieheen, jonka kanssa hän haluaa hankkia lapsen ja jonka hän myös haluaa ryhtyvän lapsen isäksi. Sarjassa ei siis etsitä parhaita mahdollisia geenejä vaan parasta mahdollista toista huoltajaa ja kasvattajaa tulevalle lapselle. Kyseessä ei kuitenkaan ole deittiohjelma, eli emme odota, että päähenkilöistä muodostuisi pariskunta. Toki sekin on mahdollista.

Perheitä on nykyisin monenlaisia, eikä kaikilla ole mahdollisuutta eikä halua olla osa niin sanottua ydinperhettä. Biologinen kello haluaa herättää keskustelua mm. erilaisista perhemalleista.

Koetko aiheen sinulle läheiseksi ja voisitko nähdä itsesi päähenkilönämme? Lähetä yhteystietosi sekä mahdolliset lisäkysymyksesi ohjelmasta sähköpostilla osoitteeseen mia.selroos@gmail.com. Otan sinuun
henkilökohtaisesti yhteyttä, niin voimme keskustella lisää. www.susamuru.fi.

Aihetta käsiteltiin myös Me Naiset -lehden numerossa 40.

Kommentit (3)

Vierailija

suomen kokoisessa maassa "päähenkilö" saa varmaan melkoisen paljon likaa niskaan. Miten estätte tämän? Aihe melkoista "tehtailua".

Vierailija

on hirveää että lapsia tehtaillaan ja että vielä osallisena on joku ohjelma. täysin moraalitonta leikkiä kaikkien osallisten elämällä!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat