Kommentti "Pääministerin logiikkaan"- kirjoitukselle

Vierailija

Ihmeyttää jälleen tuo palaaminen pääministerin naisjutuihin.(: Eikö nuo jutut ole aikoja sitten käyty loppuun?(: Kuka niistä oikeasti on enää kiinostunut?(:

Koko jutun tarkoituksena näyttää olevan pelkästään se, että saadaisiin nyt julkisuuteen tuon virolaissyntyisen vanhan rouvan nimi. (: En ole ikinä huomannut hänen kirjoituksiaan eikä kannanottojaan pääministerin asioista.

Kyseisellä virolaisella rouvalla ei ole mitään koulutuksia. Hän on aikoinaan toiminut Suomessa tanssitytönä kapakoissa mieheille ja sillä ansainnut elatustaan. Hänen perheensä on lähtenyt Virosta huonon taloutilanteensa takia etsimään Suomesta helpompaa toimeentuloa.

Tuo perhe näyttää aina väkisin yrittävän saada oma nimensä lehteen. He eivät ole mitään tehneet koulutuksensa eteen eikä heillä olekaan varallisuutta, vaikkapa he sitä omien lehtijuttujen julkaisujensa mukaan kovin kaipaisivat. Hyvät ovat nuo IS:n varakkaimpien ja hyvätuloisten luettelot, koska niistä sitten näkee, ketkä todella ovat Suomessa varakkaita ja hyvätuloisia. He eivät ole ikinä olleet varallisuutensa ja tulojensa perusteella siinä listassa.

Tällä Suomessa on paljon erittäin hyvin ja korkeasti koulutettuja virolaisia. Myös Virossa on paljon hyvin koulutettuja ihmisä, jotka ovat todella paljon tehneet työtä elämänsä eteen. Heidän ei tarvitse valittaa huonosta taloudellisesta elämästään siellä eikä mennä sieltä karkuun. Heillä on omakotitalot ja mökit, joissa isot pihat ja puutarhat.

Meitä (koulutettuja ja paljon töitä tehneitä ihmisä) ovat aina inhottaneet ihmiset, jotka mitään eivät ole elämänsä eteen tehneet, mutta haluaisivat väkisin olla julkkiksia ja varakkaita.

Noilla lehtiinpyrkimyksillä yritetäänkö saada mummolle lisää eläketuloja?

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat