Artikkelista: Äly ei treenaamalla parane

Kommentit (3)

Vierailija

Älykkkyys on todennäköisesti perinnöllinen. Esimerkiksi kaikki perheestäni ovat ekä pyrkimällä päässeet yliopistoon. Vanhempani ovat olleet lääkäreitä. Myös sisarukseni ja heidän puolisonsa ovat melkein kaikki lääkäreitä.

Vierailija

Edelliselle kommentoisin, että ei se, että pääsee ensimmäisellä yrittämällä yliopistoon ole merkki älykkyydestä. Eikä myös sekään, että on lääkäri. Kyllä sinne yliopistoon pääsemiseen vaikuttavat enemmän muut asiat, raha (=valmennuskurssit), valittu ala, yliopiston sijainti, jne...

Vierailija

Kirjoita tähän kommenttisi
Mensalaisten ml. mansen mensalaisten kannattaa kertoa uusille tuttavuuksilleen aina, että he ovat mensalaisia, koska silloin säästyy siltä murheelta, kun itse tajuaa olevansa sitä sekunda luokkaa.

Mensalainen ystäväni (tämä nainen ei ole enää ystäväni) onneksi joutui paljastamaan mensalaisuutensa. Sen jälkeen olinkin vain sellainen että minulla oli "muita vahvuuksia" tms. ja kelpasin täysin yksinkertaisten ja lapsellisten juttujen keskusteluihin. Hän antoi pitkään ymmärtää, että olisin muka kiinnostava, mutta todellisuudessahan hänen kiinnostuksensa oli mensalaisessa älykkyydessä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat