Kommentit (6)

Vierailija

 Niin Anna vaikean ihmisen maineen saa yleensä älykäs, ajatteleva ja kantaaottava, eritoten jos on nainen.

       Luulenpa, että jos ne tärkeät ihmiset ajattelevat toisin, ei muilla ole väliä.  

Vierailija

Onko näin että kaikki,jotka eivät nuole p:tä,ovat rehellisiä ja suoraselkäisiä,ovat vaikeita ihmisiä?Jos näin on,täytyy miettiä millaisessa yhteiskunnassa elämme ja millaisia ihmisiä ne "helpot"sitten ovat?Ruskeakielisiä mielistelijöitä,epärehellisiä ja kieroja....sekö on tämänpäivän ihanne ihminen?taitaa olla,ainakin kun katselee tätä nykymenoa.Ja miksi suomessa suositaan tasapäisyyttä,eikä siedetä minkäänlaista kritiikkiä tai erilaisuutta?huonosta itsetunnostako kaikki tämä johtuu,voi olla.keskiverto suomalainen on kuin uhmaikäisen tasolle jämähtänyt kakara.Kaipaan vuoropuheluja,keskustelua,väittelyä jne...muualla olen nähnyt niitä ja ne ovatkin olleet hienoja kokemuksia,on ollut hienoa nähdä että jossakin osataan vielä vuoropuhelun jalo taito.Suomessa kun tuntuu olevan yksinpuheluja ja aina sitä yhden totuuden toitotusta,niin ikävää.....

Vierailija

En ole ikinä kuunnellut Anna Erikssonin kappaleita, mutta tunnen hänet, kuten julkkikset tunnetaan, hänen vaikeasta elämästään ja omista oloistaan antamiensa haastattelujen perusteella. Yhtään positiivisiin asioihin keskittyvää haastattelua en ole Anna Erikssonista lukenut. Aina on jokin pielessä, jos ei melkein-lento-onnettomuudessa niin vaikean-ihmisen-maineen taakassa. Lienenkö väärässä?

 

Vierailija

Se vaan on niin, että taidetta ei ole ilman yleisöä, koska tyhjille saleille laulaminen, tanssiminen tai taulujen maalaaminen on vain yksinäistä tuhertelua. Yleisö on taiteilijan käyttövoima ja olemassaolon syy, joten voin vain kuvitella miten ristiriitaista on se, ettei yleisön eteen halua mennä. No itse asiassa, onhan poikkeuksia, eli esim. Leevi and the Livings, joka saavutti maineensa ilman ensimmäistäkään keikkaa. 

Vierailija

Kärsii julkisuudesta, media on paskaa, kaupallisuus paskaa...ura on paskaa jne.

Pitää tulla se kertomaan, minne? mediaan....aiemmin siedin annaa, nyt tuntuu et se on ihan

paskaa, ei jaksa kuunnella enää. suljen radion kun sieltä tulee paskaa.

Jotenkin erityinen ihminen kun on ongelmia ja tekee "mitä haluaa". ? 

 

 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat