Finnair lomalennot espanjalaistuu

Vierailija

http://www.hs.fi/kotimaa/Finnairin+lentoem%C3%A4nn%C3%A4t+ja+stuertit+tuohtuivat+200+espanjalaisen+palkkaamisesta+/a1376876063334?ref=tf_iHSisboksi300-artikkeli&jako=1512315384a39ff97cc24d85711facec

Moni varsinkin vanhempi lomalainen on valinnut juuri Finnairin lomalennot koska siellä palvelee suomalainen hlökunta suomeksi. Jatkossa siellä on samaa espanjalaista hlökuntaa kuin ulkomaalaisillakin yhtiöillä mutta vain kalliimmalla Finnairin hinnalla.

 

Kommentit (4)

Vierailija

Finnair on uusimassa lomalentolaivuettaan ja ensimmäinen uusi Airbus 321ER kone on tulossa ensi kuussa MUTTA MUTTA MUTTA koneissa ei ole enää lainkaan tv-ruutuja vaan vain langaton verkko ja jokaisen matkustajan pitää raahata koneeseen oma laitteensa jolla saa katsottu tv-ohjelmia ja elokuvia sekä kuunneltua musiikkia jopa 7 tuntia kestävillä lomalenneoilla.
Millähän lauseella Finnair perustelee tätä palvelun "kehittämistä"

Miksi enää valita Finnairia lomalennoille on hlökunta on espanjalaista, palvelu lennoilla heikkenee ja hinta on paljon korkeampi kuin vaikka espanjalaisissa koneissa. Kannattaako

maksaa satanen-pari lisämaksua siitä että koneen kyljessä lukee Finnair

Vierailija

Äkäinen tarjoilu millä tahansa kielellä, ei laatua paranna. Joten ihan sama, ovatko espanjalaisia vai mistä. Kyllä minua kiinnostaa enemmän se, että koneet ovat huollettu kunnolla ja eivät mitään romuja.

Vierailija

Finnairin koneethan huolletaan nykyään kaukoidän hikipajoissa. Suomessa tehdään enää pikkuhuoltoja. Ja uusissa koneissa saa VUOKRATA tabletin käyttöönsä eli monitoreiden poiston tarkoituksena on vain lypsää lisää rahaa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat