Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Niillä on satiaisia mutta eivät kehtaa kunnolla rapsutella ;)

Tuo munien kopelointi on sivistymättömän näköistä ja ällöttävää. Yök. Entä jos naiset hieroisi jalkoväliään tai taputtelisi tissejään?? Nuo miehet ei taatusti ymmärrä miltä heidän touhu ulospäin näyttää.

Vierailija

Miksi tälläistä roskaa julkaistaan, koittakaapa naiset itse joskus laittaa vaikka sukkahousuilla roikkumaan banaani ja pari golfpalloa lanteilta ja yrittäkää olla päivä ilman että korjaatte asentoa. Hiellä tai ilman on pakko joskus tavaraa siirtää. Sama asia jos alettaisiin ajamaan naisten rintaliivien korjausta hävettäväksi. ''Tuo munien kopelointi on sivistymättömän näköistä ja ällöttävää. Yök.'' Ja sinä vierailija olet sivistymätön ja ällöttävä, kyse ei ole miesten ymmärryksestä tekojensa esteettisyydestä vaan sinun ahdasmielisestä maailmankuvastasi ja ymmärryksen puutteesta!

Vierailija

Kyllä itselläkin esim. lenkillä ollessa tissit hikoaa, alapäästä puhumattakaan. Ei tulis mieleenkään alkaa tuuletella kesken lenkin tms. Tuo alapään kouriminen on tosi alkukantaisen näköistä, ei kyllä herätä ainakaan positiivisia fiiliksiä niin tekevää miestä kohtaan. Paremmat kalsarit vois auttaa asiaa.

Vierailija

Ei kait ne munat ole sen kummempi ruumiinosa kuin vaikka kädet. Mikä ihme siinä naisia ja ilmeisesti joitakin miehiäkin ärsyttää, jos joku hiukan korjailee asentoa. NO HYI! Nehän on pallit! Mitä siitä, sama kun kaivaisi korvaa.

Vierailija
Vierailija
Entä jos naiset hieroisi jalkoväliään tai taputtelisi tissejään??
 

Heh. Yläasteen ruokajonossa tuli monesti ihmeteltyä, miten tytöt eivät joudu "korjaamaan asentoa". Syy on tietysti siinä että tissit eivät roiku samalla tavalla kuten kivekset, eikä kummallakin puolella ole liikkumaan ihoa johon tarttua, lisäksi ne ovat suojattu rintaliiveillä. Niitäkin on kuulemma huonoja ja epäsopivia, joten tunnetta voi verrata ehkä siihen. Naisen alapään kostumisen (hiestä ;-) kuvittelisin samanlaiseksi kuinka takapuolen kostumisen, eikä se ole mikään ongelma. 

Mutta siis tämä ei ole mikään naisten iskemiskeino ja tätä tekevät ihan kaikki miehet, eikä se myöskään liity kivesten tai peniksen suuruuteen.

Jutun lukemisen jälkeen huomasin tosin että tätähän voisi koettaa käyttää (huonona?) iskukeinona. Eli antaa ymmärtää että on kiinnostunut naisesta ja härskisti "korjata asentoa". Väitän kumminkin että tämä on 99% refleksi.

Vähän puuttellinen artikkeli kumminkin kun ei kertonut mitä niillä vanupalloilla tehdään?

Vierailija

Tämä ilmiö on korostetusti esillä maahanmuuttajien keskuudessa, jotka asemalla notkuessaan tai kahvilassa istuessaan tuskin urheilusuorituksesta hikoilevat. Tosin siihen olen kuullut selityksen, että jonkun arabiuskomuksen mukaan sukukalleuden voidaan varastaa, joten niiden tallellaolo on syytä usein tarkastaa. Huolimatta kaikista edelläolevista selityksistä vähintään yhtä ilettävää kuin nenän kaivaminen ja saaliin tutkiminen muiden nähden. 

Vierailija
Vierailija

Kyllä itselläkin esim. lenkillä ollessa tissit hikoaa, alapäästä puhumattakaan. Ei tulis mieleenkään alkaa tuuletella kesken lenkin tms. Tuo alapään kouriminen on tosi alkukantaisen näköistä, ei kyllä herätä ainakaan positiivisia fiiliksiä niin tekevää miestä kohtaan. Paremmat kalsarit vois auttaa asiaa.

Joo-o, mutta jos sulla lenkillä alapää liimautuu reisiin kiinni niin saattaa olla syytä käydä lääkärissä. "Nyyttien" liimautuminen ihoon kiinni voi miehellä juostessa tehdä myös kipeää tai hiertää ihon rikki. Kyllä julkisilla paikoilla näkee naisia korjaamassa rintaliivienkin asentoa ihan jatkuvasti.

Vierailija

Ja ei muka kiihota naista jos mies ottaa kasseistaan kiinni ja siirtää niitä toiseen paikkaan? Älkää jaksako. No tietysti jos tuon tekee selvästi niin sitten se voi olla härskiä, mutta jos mies tekee tämän "piilossa" ja nainen sattuu näkemään niin aivan varmasti jollakin tasolle kone hyrähtää käyntiin. Tai muuten te naiset olette todella todella outoja. Kyllä mun mielestä on ainakin pirun seksikästä jos timmi nainen vetää tiukkoja farkkujansa ylöspäin tai kohentaa toppinsa asentoa "piilossa" ja satun näkemään.

 

- Mies vm86

Vierailija

Laasanen ei muuten ole tutkija Jyväskylän yliopistossa eikä missään yliopistossa. Olisi toimittajan ihan aiheellista tarkastaa tämäntyyppinen tieto, ennen kuin niin menee väittämään.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat