Me Naiset riisui: Tältä näyttää naisen vartalo

Me Naiset riisui: Tältä näyttää naisen vartalo

Lukittu

Ensin riisuivat mammabloggarit, nyt on meidän synnyttämättömien naisten vuoro. Me Naisten toimitus heitti vaatteet nurkkaan ja paljasti omat muotonsa. Tee sinä samoin!Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (362)

Jospa löytäisin jostakin mukavan ja ok näköisen naisen, jonka vartalo näyttäisi siltä, että ulkonäkö kiinnostaa yhtä paljon kuin terveelliset elämäntavat.

"Tältä näyttää naisen vartalo", juuh, niin näyttää. Naisen joka viettää enemmän aikaa sohvalla siideriä lipittäen kun terveiden elämäntapojen parissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itsevarmuus on aina hyvä asia, mut tässä tapauksessa sitä on kanavoitu hieman oudolla ja epäterveellä tavalla. Mikäli ne vartalonormit yms pyörivät jatkuvasti mielessä ja haittaavat elämää niin eikö olisi fiksumpaa tavoitella sitä omaa ihannevartaloa kovalla työllä? Jotenkin en ole ikinä ymmärtänyt sitä, miksi ihmisiä kannustetaan olemaan löysässä/lihavassa kunnossa tai muuten vaan voimaan pahoin.

Olispa mukava nähdä näitä haukkuvia kommentteja lähetelleiden henkilöiden omat vartalot? Hohhoh. IHANA tempaus, nauroin ihastuksesta kuvia ja kommentteja läpi käydessäni. Kaikki olette kauniita!

Olen mielummin yksin, kuin kumppanin kanssa kuka ei halua pitää ulkonäöstään ja itsestään huolta. Mielestäni on enemmän kuin tervettä nykypäivänä harrastaa säännöllisesti (2-3krt/vko) liikuntaa ja syödä monipuolisesti ja terveellisesti. Itse toimin näin ja odota samaa myös kumppanilta. Tottakai useimmat meistä joskus herkuttelemme ja otamme muutaman lasillisen, se on ihan ok, mutta kohtuus kaikessa.

t. 36v mies

eiköhän tässä ole vähän ironiaakin mukana, ja eiköhän naiset myös huolehdi terveydestä. onko siinä tiukassakaan kropassa hyvä olla,jos ei hyväksy itseään.

"Kerran kumarruin poimimaan suihkun lattialta hiusharjan. Noustessani pystyyn pakarani kiskaisivat niiden väliin jääneen pyyhkeen seinältä alas."

hirnuin tälle kyyneleet silmissä ääneen :DD matka omien ulottuvuuksien ja muhkuroiden kanssa voi olla hauskaakin.

Hyvä Mimmit! Vihdoinkin mediassa on tilaa ihan tavallisille vartaloille. Mutta kyllä kylmää, miten tässäkin keskustelussa kehdataan asettaa vaatimuksia TOISTEN vartaloille. Vähän inhimillisyyttä ja respektiä, kiitos! 

Voi vittu. Menkää kysymään lääkäristä onko kaikki terveitä vartaloita. Menkääpä kysymään.

Jokainen saa olla tyytyväinen itseensä ja toista ei pitäsi arvostella mutta terveiksi ei kaikkia +kokoisa " muodokkaita " vartaloita saa sanoa.

"Kontista näkee, jos on kyykätty...", kuten laulussa lauletaan. Nämä kuvatut eivät ole ikinä kyykänneet, saatikka tehneet mitään muuta sauvakävelyä kovempaa urheilusuoritusta (paitsi hauiksistaan tunnettu). Pyhä kolminaisuus Ravinto/Liikunta/Lepo pitää olla balanssissa jotta pysyy kunnossa ja elää hyvää ja kaunista elämää pitkään.

Olisitte maanneet sohvalla ja poseeranneet rinnat kainaloissa, todellista kaunista arkea. Tällainen oman kauniin vartalon esittely mukamas tosi rumina on todella typerää. Fotorealismi kertoisi paljon rohkeammin asiasta, tässä nyt vain poseerataan vartalot kauniissa asuissa.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat