Kommentit (14)

Vierailija

Olisi yksi ihminen näissä naistenlehtien palstoilla joka ei kertoisi nyt on huonosti isäsuhde äitisuhde lapsia ei olisi  pitänyt tehdä muusikon kanssa  suhde kärsi ..olen ns..paskaduunin tekiä köyhästä perheestä minulla on asiat ..hyvin ei toki noihin julkimonaisiin  verraten ei  kauneutta ei viisautta ei maallista mammonaa ainoa joka sitä on on lapseni ja mieheni suuri karjalainen sukuni pieni rintamamies taloni jonka  olemme työllä saaneet..ei muuta ole eikä tarvitse en kimaltelevaa korkokenkää en ihailevia katseita en mitään ..PERHANA MIEHÄN OLEN ONNELLINEN  kaikesta näistä en halua personal traineria läskiä polttamaan hanna pakarisia minua ruoasta valistamaan en vain voi ymmärrtää kun maailmassa on niin paljon surua ja murhetta ilman julkimoiden ainaista vinkumista miksi  he sen tekevät ihan vain huomion kipeyttä vai miksi?Olen yksinkertaisesti kyllästynyt lukemaan näitä juttuja joita meille on työnnetty monta vuotta koskaan ei kukaan ns..tavis vinku täällä samalla tavalla he menevät ja tekevät asiat  se on sillä selvä...piste ja pilkku  tähän lukemiseen nyt ei enää jaksa kiinnostaa..nuo saman jauhajat...käyttäkää  MAALAISJÄRKEÄ"!

Vierailija

On toki ihan rohkeaa Elina Kiikolta avautua syömisongelmastaan, mutta miksi jutussa ei mainittu kertaakaan sanaa anorexia, mistä tässä selvästi on kysymys. Muutenkin kirjoitus jotenkin sai hänen laihduttamisensa vaikuttamaan hyväksyttävältä ja "terveemmältä" kuin se oikeasti on ollut. En usko, että tästä artikkelista kukaan anorexiasta kärsivä saa tukea tai toivoa omaan parantumiseensa.

Vierailija

Jäipä irtonumero ostamatta, kun Elina Kiikko oli taas kannessa. Hänen kilonsa tai niiden puute ei varmaan kiinnosta enää ketään. Ensin ihasteltiin vuosikaudet hänen hoikkuuttaan, nyt    onkin jo syömishäiriö kyseessä. Mutta hui, yli 55 kiloa, sehän olisi kamalaa. Minkälaisen kuvan tämä antaa todella kilojensa kamppaileville? 

Mutta, jos ei muuta kirjoitettavaa ole, ehkä hänen liikakiloistaankin saisi vielä jutun?

Vierailija

Joskus on ainakin ulkomailla naistenlehtiä kehoitettu kertomasta syömishäiriöisten pituutta ja painoa yhdessä, etteivät mahdolliset syömishäiriöiset lukijat saisi lisää laihdutusinspiraatiota artikkeleista. Vastuuta Me Naiset/ Sanoma Magazines!!!

Kiikolle toivotan hyviä kuntoutumisia, hienoa että joku uskaltaa kertoa aikuisten ihmistenkin laihdutuksen kurjista puolista. 

Vierailija

Suosittelisin kyllä Kiikolle terapiaa personal trainerin sijasta tai sen lisäksi. Anoreksiaa kun ei pelkällä oikealla syömisellä ja liikkumisella ratkaista.

Vierailija

Huolestuttavaa näissä Jutta-onnistumistarinoissa ja julkkispainojutuissa on se että luullaan että syömishäiriöt todellakin ratkeavat personal trainerin vastaanotolla! Tämä täydellisyyden tavoittelu vaikuttaa jopa lapsiin. Tutttuni 12vuotias poika sairastui ortorexiaan kun hänen isänsä laihdutti 30kiloa ja koko perheen arki pyöri "terveellisyyden" ja "treenien" ympärillä. Kun perheen äiti kaataa salaa pienen määrän rypsiöljyä lapsen aamupuuroon jotta hän saisi edes joitain rasvoja ruokavaliostaan ollan metsässä rytisten! Vauhtisokeus on hurja yhteiskunnassamme juuri nyt! Herätys! Murr!!

Vierailija

Yhdyn aiempaan kommenttiin pituuden ja painon kertomisesta. Tällaiset tiedot ovat hyvin triggeröiviä syömishäiriöisille. Ne luovat helposti pakkomielteen yhtä alhaiseen painoon "pääsemisestä", sen jälkeen sen alittamisesta. Ymmärrän myös Elinan pelon tietyn kilomäärän ylittämisestä, mutta voin sanoa hänen pelkonsa olevan täysin tarpeeton; jo hänen mainitsemansa ensimmäinen tavoitepaino on äärimmäisen alhainen. Tämä tekstissä mainittu tieto voi vakiinnuttaa syömishäiriöstä kärsivän päässä ajatuksen, että hänen pitäisi myös ajatella samalla tavalla ja asettaa itselleen ehdoton painoraja. Toivonkin näiden tekijöiden huomioonottamista ja mielellään niiden karsimista lehden teksteistä.

Elina on toipumisessaan vielä alussa (sillä mielestäni kyseessä on selkeä syömishäiriö), joten toivotan hänelle paljon jaksamista ja vahvuutta taistella sairaita ajatusmalleja vastaan. Keho löytää oikealla (=riittävällä) syömisellä oman vakiopainonsa ja asettuu niihin lukemiin. Itsensä hyväksyminen luonnollisen painoisessa, terveessä kehossa on askel vapauteen. Lopulta voi todeta, että vaakaa tai numeroajattelua ei onnellisessa, vapaassa elämässä tarvita. Tsemppiä!

Vierailija

Huonoa jutussa oli myös maininta  " söin vain 600 kaloria päivässä". Tästäkin syömishäiriöiset saa lisää tietoa ja kohta laihdutetaan kilpaa tuolla kalorimäärällä. Hienoa, että Elina on oivaltanut ettei pinnallisuus ja suorittaminen tee onnellisiksi. Hän olisi varmasti myös paremman näköinen ilman noita ruskeita piilolinssejä, jotka tekevät silmistä hassun tuijottavat. Tekohiukset ja tekokynnetkin voisi jättää teineille.

Vierailija

Parempi olisi Eilna Kiikon kääntyä syömishäiriöihin erikoistuneen lääkärin puheille. Personal trainer ei todennäköisesti pysty anoreksiaa sairastavaa auttamaan.

Vierailija

Luin tämän vasta nyt,kun ehti suvun naisten lehtikierrossa minulle asti.

MeNaiset kirjoittaa, että Elina Kiikko näytää kotelomekossaan tyrmäävältä - niin varmaan näyttääkin, nimittäin epäterveen tyrmäävältä, jos pituutta ja painoa on tuossa suhteessa. Anorektikko, joka ei osaa sitä myöntää. Personal trainer on tässä kohtaa ihan väärä auttaja. Ihan törkeä juttu lehdeltänne.

Ja MeNaisten toimitus, pliiiiis: ei enää yhtään juttua tästä leidistä, kiitos, ennenkuin hän saa aikaan jotain muutakin kuin laihtuu, lihoo tai tukee puolisoaan tämän tyrittyä ties minkä sutturan tai lahjonnan parissa.

Vierailija

Hei! Antakaa haastattelussa olevista epäkohdista suoraa palautetta lehdelle, niin vastaisuudessa ei ehkä tarvitse lukea tämän tyyppisiä tarinoita. On hyvä, että syömishäiriöistä kerrotaan, mutta se on eri asia millä tyylillä asiaan tartutaan.. 

Vierailija

Tsemppiä Elinalle! Olet aina ollut todella kaunis, pidä huolta itsestäsi, syö ja liiku niin saat energiaa tähän ihanaan elämään !! 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat