Kommentit (3)

Vierailija

Mikä on miesten virka maailmassa, kun sekä naiset että miehet valitsevat ystäväkseen mieluummin naisen. Tutkimusten mukaan n. 60% naisista valitsisi myös seurustelu- ja petikumppanikseen toisen naisen ilman patriarkaalisen kulttuurin asettamia normeja valita mies.

Vierailija

Ai 60% naisista seurustelisi tai harrastaisi mieluiten seksiä naisen kanssa? :D Onkohan kyseessä joku Setan ihka oma tutkimus? Teepä joskus empiirinen tutkimus vaikkapa eri yökerhoissa ja kerro aivan oma tuloksesi aiheesta ;)

Vierailija

"Tutkimuksissa on nimittäin selvinnyt myös se, että ystävyys naisen kanssa on tyydyttävämpää kuin ystävyys miehen kanssa – sekä miesten että naisten mielestä."

Kun miehiltä kysytään niin he vastaavat rooliodotusten mukaisesti: ei luotettavaa tutkimustietoa. Lisäksi jos miehet olisivatkin osanneet arvottaa suhteiden merkityksen oikein se tarkoittaisi sitä että miesten keskeisiä suhteita tulisi parantaa, artikkelin mukaan: "Women spend the majority of their time together discussing their thoughts and feelings, while men tend to be far more group-oriented. Males gather to play sports or travel or talk stock quotes; rarely do they share feelings or personal reflections. This may explain why they seem to get far more out of cross-sex friendship than their female counterparts."

 

On aika jättää stereotypia miesten tunteettomuudesta ja purkaa naisten tunteiden määrittelemisen monopoli. Taas puheen asemaa korostettiin tunteiden viestimisessä sekä tutkimustavassa. Eikö voitaisi tutkia mitä oikeasti tapahtuu? Vai onko niistä sanoista saatu informaatio se ihmissuhteen ydin? Haluaisin nähdä naisten keskustelut paperilla...

Kun sanotut lauseet kirjoittaa paperille niin huomaa ettei tämä ole se mikä tekee tunteet. Miksi vuorovaikutustilanteissa jatkuvasti jätetään kokonaan huomiotta itseilmaisu tekemisen ja olemisen kautta?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat