Kommentit (9)

Vierailija

Haaveeni olisi asua ihanassa talossa maaseudulla rakkaani kanssa. Haaveilen isosta tontista, jossa olisi tilaa ja mahdollisuuksia harrastaa puutarhanlaittoa ja hoitaa kotieläimiä. 

Vierailija

Toteutuskelpoinen lomahaaveeni on päästä rentoutumaan prinsessakylpyyn. Saada päätteeksi kunnon rentouttava hierontakäsittely ja lepäillä lopuksi suolahuoneessa, missä on kevyt hengitellä.

Vierailija

Haaveilen osaavani keskustella ja työskennellä sujuvasti englanninkielellä. Haaveenani olisi matkustella työn puolesta ulkomailla ja kaiken aikaa vain keskustelisi englanniksi. Yritän opiskella ja lukea englantia aika ajoin, mutta toivottomalta tuntuu. Haaveeni ei varmaan toteudu koskaan...

Vierailija

Haaveilen työstä jota voisin tehdä vapaasti, mistä tahansa käsin, ilman sitoumuksia yhteen ja samaan työnantajaan. 

Haaveilen myös italialaisen viinitilan osaomistuksesta ja muutosta Alankomaihin. Sieltä on lyhyet yhteydet matkata minne vain Eurooppaan ja lentämällä pääsee halutessaan pidemmällekin. 

Tällä hetkellä toteutan jo erästä haavettani viettämällä vuorotteluvapaata mm. kesästä ja puutarhasta ja pilvien bongailusta nautiskellen. Dolce far niente.

Ajatuksilla on valtaisa voima, erityisesti positiivisen ajattelun voimalla saa upeita tuloksia aikaan. Sitä taitoa aion opetella käyttämään vielä paljon paremmin.

Vierailija

Haaveilen matkasta Singaporen ja Thaimaan orkideapuistoihin. Haaveilen pääseväni ihka oikeaan viidakkoon Sumatralle. Haaveilen iltaruskosta Intian valtameren äärellä, aaltojen äänestä.

Haaveilen rakkaudesta ja kädestä jota pitää omassani, katseesta joka ei ole täynnä halveksuntaa tai vihaa - rakkauden tunteesta ja lämmöstä haaveieln.

Haaveilen lottovoitosta jolla voin maksaa asuntoni, autoni ja työttömyyden särkemän elämäni.

Vierailija

Haaveilen unelmien toteutumista mutta ennenkaikkea elämän tavallisuuden ja hyvän arjen jatkumisesta, kaiken kauniin ja hyvän kera, jota aina myös on ympärillämme.

Vierailija

Haaveilen lottovoitosta, mutta uskon rikastumiseen jotenkin muuten enemmän. Tuuria kuten http://www.veikkaus.biz/lotto.html lottovoittajilla on jotenkin vielä vaikeampi saada kuin menestystä muuten. Maailmalla vain pieni osa miljonääreistä on voittanut rahansa veikkauksella. Taitaa tarvia käydä yrittäjän pitkä ja kivinen tie.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat