Kommentit (5)

Vierailija

Malli on kaunis joo, mutta artikkelin sävy on ärsyttävä. Näin näytät sirommalta, näin näytät pidemmältä, blaa blaa blaa. Läskiyshän voidaan nykyään antaa anteeksi, mutta vain jos edes yrittää näyttää sirommalta. Itse en häpeä yhtäkään kohtaa kehossani, enkä varmasti yritä näyttää yhtään pienemmältä kuin olen.

Vierailija

Tämän artikkelin malli on kyllä uskomattoman upea. En ymmärrä, miten aikaisempi kommentti on saanut "negatiivisia" peukutuksia. Pitää olla sokea, jos ei ymmärrä!

Vierailija

Kuvien malli on kaunis ja vaatteet näyttävät kauniilta hänen yllään. 

Näissä jutuissa joskus oikeasti toivoisin että vinkkejä antaisi joku sellainen joka ymmärtää että kaikki xl kokoiset eivät omaa silti samaa vartalomallia. Voi olla että jollain on pienet rinnat ja iso takapuoli, jollain voi olla tasaisesti kaikkea ja jollain (kuten itselläni) on jumalattomat rinnat ja vatsaa ja kapeat jalat ja pieni takapuoli. Pukeutumisohjeessa sanotaan että pitäisi suosia mekkoa joka juuri peittää polven jolloin sääret näyttävät kauniilta. Varmasti totta joo, mutta kauniit sääret eivät auta jos yleisvaikutelma on se, että näyttää hammastikuilla seisovalta lihapullalta.......... Omena, päärynä ja tiimalasivartalon lisäksi on olemassa myös "tuutti" vartalo, eli kropan malli pn sama kuin pigviinituutilla.....

xxxxl

Kumpa joskus näkisi "oikeasti" isoja malleja - koko 46-48 on Plus-mallistojen PIENIN koko. Tässä koossa usein löytyy vaatteita myös "ihan normi" valikoimista ja kaikista vaatekaupoista !!! Yli 50 koot vasta alkaa olemaan plus-kokoja, sekä sellaisia mitä ei joka puodista löydä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat