Kommentit (3)

Vierailija

Naisen seksuaalisuus on niin voimakasta, että heikkoitsetuntoiset miehet, vähättelevät sitä. Seksistä nauttiva nainen, kun on vahva ja vaativa, myös henkisesti. Sitoutumispelkoinen mies, kokee sen uhkana ja vähättelijä on syntynyt.

Vierailija

Naiset vahtii hulluna toisiaan ja käkätin käy kuumana jos reviirin lähellä pyöriin himokas kuuma misu joka vie kaikkien miesten huomion myös oman aviomiehen. Vähemmän huomiota saava naiset kadehtivat katkerina silmänsä päästään ja panettelevat kaunista ja aktiivista naista minkä kerkiävät. Näin se vaan menee. Nähty on ihan omin silmin ja on sitten pantukin näitä kaunottaria aivan älyttömästi ja voin vakuutta, että se se on yhtä juhlaa...

Vierailija

Naisten olisi syytä tajuta tämän artikkelin pääpointti. Tämä on laajemminkin yleistettävissä oleva tasa-arvo ongelma. Naisten pitää opetella kohtelemaan tuntemattomiakin naisia paremmin. Naiset ovat jatkuvassa kilpailutilanteessa muiden naisten kanssa ja paheksuvat seksuaalisesti aktiivisia naisia. Mies ei toki yleensä mene naimisiin sen aktiivisemman naisen kanssa, mutta tuollainen slut shaming on suurimmaksi osaksi myytti miesten osalta. Minulle ainakin on jäänyt muutama pysyvä ystävävyyssuhde tullut tällaisista takavuosien tuttavuuksista. Kyse on enemmän siitä, että miehen pitää ilmoittaa kavereilleen saaneensa, joka toki on melkein yhtä säälittävää. Ei se häpäisy nimen sanomisen pidemmälle mene ikinä. Miksi menisikään kun mies tulisi siinä vaan nolanneensa itsensä?

Eikä aktiivisten naisten hylkäämisessä ole kyse miehen alhaisesta itsetunnosta vaan itsesuojeluvaistosta. Tavaraansa alituiseen jakavilla naisilla nimittäin tuppaa olemaan huono itsetunto tai sitten ovat hyperseksuaalisia. Eivät siis todennäköisesti kuitenkaan pysty olemaan uskollisia, joten miksi sellaista pidempään katselisi. Ellei sitten ala avoimeen suhteeseen.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat