Kommentit (13)

Vierailija

Urpo oli isoäitini veli joka 24 vuotiaana kuoli Kannaksella sodan viimeisillä viikolla, koska joku herra isoherra oli komentanut pitämään jotain turhaa siltaa hallussa ja Urpon ryhmä piti sitä hallussaan viimeiseen mieheen.

Eli kyllä ne Urpot on tavan taukkeja, kun tommoisen takia menevät kuolemaan ja tapattavat koko ryhmänsäkin samalla.  

En sitten tiedä minkä sortin urpo tää Urpo oli, tiedä jäikö häntä kukaan nainen edes kaipaamaan

Vierailija

Olipa perinteistä heteromiehen mollaamista koko artikkeli, en tosin jaksanut ihan kokonaan lukea, oli niin huonoa kieltä käytetty, että joku kesäpirjo varmaan kääntänyt jenkkisivustolta?

Se on vähän sillä tavalla, että kun on tarpeeksi ronkeli, niin ei jää kuin noita 'urpoja' tarjolle, tai ainahan voi lähteä hakemaan väkivaltaisen suhteen ählymaista. Se katsokaas siskot menee niin, että niin sitä makaa kuin petaa. :)

Vierailija

Jooooo, oli vähän sellainen väsyneitten pihtaavien muijien tuskainen huuto...

Niitä karvattomia, lihaksikkaita, varakkaita, hiettömiä, nypyttömiä, rypyttömiä koneita kun ei riitä kaikille....siis näitä täydellisiä jotka galvanoi hanurinsakin joka vessaistunnon jälkeen.

Vierailija

Urpo on perinteinen tavallinen miehennimi. Mm. eräs menestyvä suomalainen lentopalloilija on etunimeltään Urpo. Hänkin kyllä seurustelee ja pitää varmaan artikkelistanne.

Vierailija

Tämä on perusaivopesua laumasielu naisilta toisille laumasielu naisille. Hei siskot, ollaanhan kaikki yhtä tyhmiä. Eiks se olisikin väärin jos joku meistä sattuisi olemaan vähän fiksumpi... YäääYää

Vierailija

Aika monta egoistiurpoa (ja muutenkin urpoa) ehtinyt tätäkin jo kommentoida. Hyviä pointteja! Parit noista urpoista olen valitettavasti kokenut. Yhdesti jopa useampi urpo samassa paketissa. Ei tee ihmiselle hyvää, jos ei tajua urpon syvintä olemusta.

Vierailija
Vierailija

Olipa urpon kirjotuksia.

niin oli ihmisten haukkuminen on urpoa mihin  naiset lehti on menossa dissaamiseen..tätäkään en enää ymmärrä ennen kiva lehti..on muutunut haukutaan se on kivaa lehdeksi..

Vierailija

Tämän jutun journalistinen taso on "lärpättelytasoa" kielioppivirheet vaan puuttunevat. Lukijan aliarviointia ilmaista asia tuolla tyylillä.

Vierailija

Mies Vantaalta. Hän pyörittää todella montaa naista samaan aikaan. Hänellä on jatkuva haku päällä deittipalstoilla. Valehtelee, että on eronnut 8-vuotta sitten. Lasten määrä vaihtelee 0-3 lähes täysi-ikäisiin lapsiin. Sama kaava pyörii. Käy naisten kanssa mökillään Hämeessä ja välillä Tallinnassa. Uskottelee naisille, että seurustelee niiden kanssa. Herra pyöriin Tinderissä, Suomi24 sekä ent AyI:ssä. Keski-ikäinen virkamies. Viimeksi löytyi 20 naista hänen uhreistaan. Yksi osti kiukaan hänen mökilleen, toinen ruokapöydän, yksi grillikodan.

#auervaara #pettäjä #huijaa #mökki #Tallinna #sarjapettäjä #vantaa #häme

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat