Sivut

Kommentit (98)

Vierailija

Tietenkin päivän piristäjä ja muutenkin elämän iloa sekä valoa antaa oma aviomieheni Mikko. Itsekkin olen aurinkoinen ja säteilevä sielultani ja muutenkin. Aina kun toinen sanoo jotain ihanaa positiivista niin se on piristävä tunne ja antaa aihetta hymyyn.

 

Vierailija

Hyvää mieltä ja huumoria elämääni tuo mieheni, jolla on aina pilke silmäkulmassa ja jonka kanssa on oltu yhdessä vuosikymmeniä.

Vierailija

Päivän piristäjä on ilman muuta ihana naapurini ja ystäväni, jonka kanssa lenkkeillessä tai kaffetellessa harmainkin päivä muuttuu aurinkoiseksi !

Vierailija

Ehdottomasti valoa päivään tuo ystäväni, jonka ylle on kasautunut useampi musta pilvi. Kaikesta huolimatta hän on täynnä tarmoa, elämäniloa ja positiivisuutta. Hänen seurassaan en edes kehtaa murista omista murheistani, koska hänen murheensa ovat mittaluokaltaan aivan eri tasoa. Tällöin aina koen ahaa elämyksen, hei nauti nyt, äläkä vaivaa pikkujutuilla itseäsi.

Vierailija

Päivän piristää aina ihana avopuolisoni! Aamulla ensimmäisenä herättää pusuin ja illalla pusut nukkumaanmennessä, purkaa kauppakassit ja on tukenut minua jo monta vuotta. Ihan yläasteelta lähtien! Saa aina aina hymyn sydämeen asti.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat