Kommentit (7)

Vierailija

Ihana Elli teki vaikutuksen 40 v setään, joka on käyttänyt runsaasti rokkenrollia aikoinaan ja kaikkea paheellista musaa runsaita määriä vuosikymmeniä. Arvostan korkialle tätä neitoa. Persoonallinen, kaukana tuotetusta valmis-sapluunasta, toivottavasti pysyykin, koko bändi !!

Vierailija

Pirteä mimmi, joka teki (tai siis koko bändihän teki) minuun suuren vaikutuksen viime kesänä Seinäjoella, kun näin ekaa kertaa livenä. Sympaattisen oloinen nuori nainen. Olisi mukavaa tavata joskus kasvokkain. 

Haloo Helsingin biisit paranivat todella huomattavasti,  kun bändi otti vastuun itselleen. Harvalla parikymppisellä on niin elämänmakuista sanottavaa kuin Ellin tekstit nykyään.

Vierailija

Esikuva nuorille koko bändi. Kun ottaa vastuun itsestään pääsee pitkälle. Siitä huolimatta että asutaan näinkin pienessä maassa kuin Suomi.

Ja kyllä, sen lukion voi jättää kesken jos siltä tuntuu. Eikä sinne ole mikään pakko hakea jos ei siltä tunnu. Asiat voi todellakin laittaa omanlaiseensa järjestykseen, eikä mennä hosumalla muiden mukana ja myöhemmin todeta, että taas tuli tuhlattua vuosia asiaan, joka ei ollut minulle.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat