Naisen yllättäminen!!

Vierailija

Naisystäväni on hauska ja ihana nainen, joka tykkää makuuhuoneharrastuksista ja yllätyksistä. Hän on aina koskemassa kroppaani erityisesti reisiini ja tietysti pyllyyni. Onko se aivan hullu ajatus, jos haluaisin yllättää hänet ottaamalla vastaan hänet kotiovella stringeissä. Olen kaksnelonen, hyvin urheilullinen futaaja ja punttailija. Mietin laittavani tällaiset jalkaani http://www.internationaljock.com/v3/prld.xlg?partno=52854&width=386&view=img4 tai samanlaiset. Stadista Stockmannilta löytyy, eikä sinne ole sitten kuin 15 kilsaa. Mitä mieltä naiset?

Kommentit (5)

Vierailija

Hetkonen, voin sanoa sinua yli 10 vuotta vanhempana naisena, että kuulostaa erittäin epäseksikkäältä ja rumalta. Osta stringit naisellesi ja laita itse lahkeelliset boxerit, ei siis mitään minitiukkaboxuja.

Vierailija

rakastan esiintyä miehelleni stringeis. hän on mua viisitoista vuotta vanhempi ja osaa nauttia nuoremmasta naisesta. viisitoista nuorempi mies odottamassa stringeissä vaimoaan kuulostaa sairaalle!

Vierailija

Vertaillaas. Mies ei koskaan näytä hyvältä stringeissä. Naiset pääosin näyttävät. Otetaan paras mahdollinen mies string-kuva, seksin epäseksikäs:http://www.cheapundies.com/assets/images/CM202-Orange2.jpg

Normaalia einiinhyvännäköinen nainen, mielummin tätä katsoo kuin miestä edellisessä kuvassa http://farm4.staticflickr.com/3402/3416700500_9f0fc47ee0.jpg vaikka olen nainen olen tätä mieltä

Vierailija

hahahha :D :D Tää keskarikäne mies täälläki tietää että stringit kuuluvat naiselle. Miehille ei sovi pikkuiset urheilusortsit ei stringit ei tangat. Naisille sopivat pienet seksikkäät vaatteet. Ei miehille. Naiset ja Miehet jakavat tämän tuomion saumattomasti. Nuoremmatkin miehet näyttävät hulluilta niissä.

Vierailija

Naiselle kuuluvat seksikkäät vaatteet kuten stringit, lyhyet shortsit ja pienet uimavaatteet. Jos tämä olisi miesten palksta ja kuvissa olisi naisia olisipa kuviin laitettu paljon peukkuja ylös. Aloittaja parka tulet saamaan vaan peukkuja alaspäin ajatuksellesi. Tuollainen naisen miellyttäminen on tyhmää ja noloa vaikka naista tietysti saa miellyttää.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat