Kommentit (4)

Vierailija

Ei pitäisi olla vaikeaa olla uskollinen, jos oikeasti rakastaa puolisoaan... Jos ei voi pitää näppejään erossa ihastuksesta ja tekee mieli pettää, niin kannattaa vaihtaa vaikkapa työpaikkaa kun yleensä se ihastus on joku työtoveri/esimies. Sen sijaan että pettää puolisoa, kannattaisi korjata suhteessa olevat ongelmat, koska ne aina toistuvat seuraavissa suhteissa. Itselläni omatunto ei kestäisi pettämistä ja halveksun syvästi toisia naisia.

Vierailija

Ei se välttämättä ole noin mustavalkoista. Se, että haluaa ns. elää jonkun kanssa, ei tarkoita sitä, että haluaa harrastaa seksiä vain yhden ihmisen kanssa koko loppuelämänsä. Niin se vain on.

Tämänkin äänestyksen http://seuraa.org/treffit-victoria-milan/ mukaan valtaosa väestöstä ei pidä avioliiton ulkopuolista suhdetta mitenkään tuomittavana. Ne korjattavat ongelmat ovat melkein aina juuri siinä seksissä, ja ne eivät välttämättä keskustelemalla korjaannu.

Vierailija

En näe pettämistä millään tavoin "oikeutettuna". Silloinhan pettää puolisonsa luottamuksen ja tekee teon, jolla osoittaa arvostuksen puutteesta. Kyllä pitäisi ongelmat yhdessä ratkoa ja uskon, että ratkaisu löytyy lähes aina jos se vain halutaan todella löytää. Useinhan ilmeisesti pettäminen saa kimmokkeen tyytymättömyydestä jne. Jos kyse on pelkästään seksuaalisista tarpeista, voi pettämisen sijaan masturboida ja "tutustua" uudelleen itseensä ja puolisoonsa. 

Lumivalkoinen

Ihan P:stä tukeutua Victoriamilan- äänestykseen. Nehän on tehty niiden myynninedistämistarkoistuksessa. Eli eivät varmaasti ole oikeita tuloksia.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat