Hotellien ja lentojen hakukoneet

Seuraa 
Liittynyt22.5.2013

Etsiskelin tuossa lentoja ja hotellia omaa syyskuista Berliinin matkaani varten ja totesin olevani aikamoisen urakan edessä. Sekä lentojen että hotellien varaussivuja tuppaa tätä nykyä olemaan niin paljon, ettei niitä kaikkia viitsisi millään ryhtyä erikseen käymään läpi parhaimpia tarjouksia etsiessään. Kysymykseni siis kuuluu: onko teillä mielessä/käytössä hyviä sivustoja, joilta löytyisivät useiden eri varaussivujen hinnat samalla kertaa? vertaa.fi -sivua olen jo useamman vuoden ajan käyttänyt lentojen etsimiseen, mutta hotelleille se ei oikein toimi yhtä hyvin. Siispä, kaikki lentojen ja hotellien hakukoneet nyt eetteriin niin helpotetaan ja nopeutetaan varmasti monien elämää !

Kommentit (9)

Vierailija

Tuollaista sivustoa en ole käyttänyt, jossa näkyisi monta varaussivua samalla kertaa. Viime aikoina olen todennut kuitenkin useaan kertaan, että saman hotellin olen saanut edullisimmin yeego.comin kautta.

Taru

ooharual
Seuraa 
Liittynyt22.5.2013

Kävin tutkimassa tuota yeego.comia - pitääkö siellä tosiaan hakua tehdessä jo valmiiksi tietää haluamansa hotellin nimi ? Kaipailisin enemmän sivustoa, jossa olisi suuri määrä hotelleja, joita sitten voisin omatoimisesti vertailla. Lentoihin löysinkin jo varteenotettavan vaihtoehdon: www.skyscanner.fi vaikutti todella yksinkertaiselta ja kelvolta sivustolta !

Vierailija

Ei tarvitse tietää. Siinä tulee näkyviin kartta, jossa on yhdessä kohtaa "nuppineula" ja 25 lähinnä nuppineulaa olevaa hotellia näkyy. Nuppineulaa voi kätevästi siirtää, joten jos sijainti on oleellinen, niin heti näkee kätevästi, mitä hotelleja kannattaa katsoa.

Taru

ooharual
Seuraa 
Liittynyt22.5.2013

Nyt sitten löytyi useampikin sellainen hotelleja sekä lentoja vertaileva sivusto kavereiden suositusten perusteella. Toivottavasti tästä olisi jollekin apua !

Hotelleille:

www.hotelscombined.com

www.trivago.fi

Lennoille:

www.skyscanner.fi

www.poptravel.fi

Yllättäen tällaisia sivustoja tuntuukin putkahtelevan esiin kuin sieniä sateella - ei tarvinnut kuin hieman kaivella tuttavapiirin aivonystyröitä (:

Vierailija

Vertailusivustoja on netti täynnä, niin että on vaikea löytää sopivaa. Toisaalta vertailu onnistuu melkein missä tahansa sivustolla.

Nyt uusinta on kohteen mukainen vertailu, eli esim tietyn paikkakunnan hotellien vertailu. Esim Kuopion hotellit löytyy yhdeltä sivulta ja siitä ne on nopea vertailla.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat