Laatua kohtuuhintaan

Seuraa 
Liittynyt21.5.2015

Lainaan erästä kaupunkimatkailijaa joka kertoi etsivänsä laatua kohtuuhinnalla. Aloin mielessäni pohtimaan mikä kenellekin on se kohtuuhinta. Kaupunkilomathan ovat hyvin usein kestoltaan torstaista sunnuntaihin, eli ns.pitkä viikonloppu.Itselläni tuollaisen lomasen kattohinta on 500 euroa, sen yli en nikottelematta suostu maksamaan kuin erikoistapauksessa.

Tämä tarkoittaa tietysti netistä tilattua omatoimimatkaa, matkatoimiston järjestämät opastetut erikoismatkat kuuluvat noihin erikoistapauksiin.

Kommentit (4)

Vierailija

Vietän halvemmalla koko viikon. Ei tarvi 500 e uhrata.  Miksi pyörisin viiden tähden hotellissa, ei hitossa.  mieluummin paikallista kohdetarjontaa  noin 40e päivä. Toki eräär maksaa jopa satasen  mutta on aivan toista kun jokin "hieno" hotelli.

Vierailija

Risse tarjoaa risteilyjä  5-600 hintaan eli satanen ja päivä noin karheesti.  Sisältää kohderetket  ja puolittaisen ylläpiton.  Löytyy heidän nettisivulta ROPAX  nimikkeellä

Hanna-83

Noissa ainakin itsellä on yhä tuo kohtuuhinta 300-500 euroa per henki. Jos yksin matkaa, niin tulee kalliimmaksi väkisin (jos ei tyydy hosteillien jaettuihin huoneisiis eli dorm -majoituksiin). Jos matkaa kesäkuu - elokuu sesongin ulkopuolella säästää tuntuvasti. Kannattaa myös katsastaa jatkuvasti matka-aleja esim. http://www.alennuskoodi.tv/ -matkailuosiot, koska noilla oikeasti säästää merkittävästi.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat