Sivut

Kommentit (29)

Vierailija

No huh huh, mitä "perusteita". Joka päivä joutuu kuuntelemaan sellaista tuubaa noilta radiokanavilta, että pitää ihmetellä miten se on mahdollista, kun on noin yleviä periaatteita musiikin suhteen. Sanoisivat suoraan, että ovat isojen levy-yhtiöiden talutusnuorassa, senhän jo kaikki kuuntelijat tietävät.

Vierailija

YleX:llä soi paljon kotimaisiakin omakustannebändejä, mm. Yön Polte. Kaupallisilla kanavilla on soinut tiuhaan tänä vuonna esim. Macklemore, joka ei ole kiinnitettynä mihinkään levy-yhtiöön. Eli en aivan allekirjoita tuota, että radiokanavat olisivat "isojen levy-yhtiöiden talutusnuorassa". Kanavat soittavat sitä, mikä ihmisiä kiinnostaa. Saaran biisi nyt ei vaan oikein erotu, vaikka ihan kelpo kappale onkin ja Saara on loistava laulaja. Haluan kuitenkin uskoa, että Saaran ura lähtee vielä nousukiitoon. Tsemppiä Saaralle! :)

Vierailija

Aivan sama, jos hakkaa päätään seinään niin siinähän hakkaa. Eiköhän Saara perusta omakustanne radiokanavankin, niin voi soittaa siellä ihan mitä haluaa

Vierailija

Juuri toissapäivänä kuuntelin bussimatkallani radiota ja siellä soitettiin tämän henkilön englanninkielinen laulelma. En yhtään ihmettele, ettei saa enempää radiosoittoa - kauniisti laulettu, mutta kuuli, ettei omalla äidinkielellä laulettu. Laulu ei valitettavasti myöskään erottunut mitenkään valtavirrasta.

Vierailija

Eihän kukaan jaksa kuunnella tuollaista paisuttelevaa tuubaa. Jos haluaa tehdä omaehtoisesti, olisi hyvä tehdä jollain lailla erilaista edes, uutta ja poikkeavaa. Sillä saattaisi huomiota jopa irrotakin. Sääli sinänsä että julkisuuteen pääsee tällaisilla jutuilla " miksi minua ei kuulla radiossa".

Vierailija

saara aallon musa on ihan perus pooppia.ei kyööä ole mitenkään erikoista vääränlaist agenreä.ja jos on voisko vaik radio helsinki tai basoo radio soittaa sitä..tyyliin haloo?ja on se hyvää poppia.

Vierailija

Kieltämättä yllättävän hyvin kuulee ettei englanti ole äidinkieli, vaikka lausuukin ns. oikein. Hankala homma. Suomeksi laulettuna olisi ollut mahtipontisempi. Videon perusteella vaikuttaisi että Saaran esikuva on Tarja Turunen.

Vierailija

Kuuntelin ja kuullostaa ihan hyvälle radiomusiikille. Kertsi on kaunis ja biisi kestää kuuntelua. Tulee "Bond -leffamainen fiilis". Hyvä biisi ja en tod. kääntäisi toiselle kanavalle jos tämä radiossa soisi.

Perusteet ovat outoja, eihän sen ole väliä onko laulajan kotimaa Suomi vai joku ulkomaa? Hohhoijaa. Kanavapomot kiertoon, soi siellä sellaista tavaraa nytkin jo että ei pahemmasta väliä ;)

 

Vierailija

Ihan sama mitä musiikkipomot sanoo. mutta tuo kappale on ihan vitun hyvä!! T: 18v poika

Ps. Muistuttaa vähän Adelea - vähän niinkuin enkunkielistä suomi-iskelmää.

Vierailija

Kuuntelin äsken tuon biisin ensimmäistä kertaa. En ole varsinaisesti Saara Aalto fani, mutta olihan tuo nyt aivan mainio kappale jo heti ensimmäisellä kuuntelulla. Pesee 80% siitä tusinaroskasta jota artikkelissa mainitut radiokanavat suoltavat.

Vierailija

No ei oo ihmekään jos ei soiteta radiossa, tylsä biisi. Hengetön, vaikka sitä yritettiinkin peitellä niin päälleliimatulla yrittämisellä, että tuli aika vaivautunut olo videota katsoessa. Kuka ihme haluaa vielä keikalle?

Vierailija

Samaa voisi kysyä useamman sadan muun enemmän tai vähemmän tunnetun muusikon tai yhtyeen levytyksistä.  Tarjontaa on nykyään yksinkertaisesti niin paljon. 

Aalto on varmaan sympaattinen ihminen mutta ei oma  musiikki automaattisesti soi radiossa, jos se on omasta mielestä hyvää ja "sydämestä tehtyä". Iitse tunnen monia pitkän linjan bändejä, joiden musiikki ei soi missään ja he joutuvat tekemään bensapalkalla keikkareissuja yhdelle pistokeikalle Etelään halutessaan.  Näitä riittää.

Aallon suhteen ongelmana on tämä yli-innokkuus ja supertunteellisuus, mikä saa itsessäni aikaan kanavanvaihtamisreaktion puolen minuutin sisällä.  Ei jokaisen nuotin tai ulahduksen tarvitse olla Maailman Suurin Tunne.  Sellainen on itse asiassa aika ahdistavaa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat