Kommentit (5)

Vierailija

No, eiväthän naisetkaan osaa lukea toisten naisten tunteita. Tai jos osaavat, niin miksi naiset sitten kuitenkin riitelevät keskenään niin usein?

Vierailija

Osaavatko naiset sitten lukea yhtä hyvin miesten ja naisten tunteita? Joko tutkimus oli ihan paska tai sitten siitä jätettiin (tarkoituksella?) olennainen vastaus pois.

Vierailija

Jos naiset osaisivat lukea miesten tunteita, niin he eivät varmaan aiheuttaisi niin monta turhaa ja typerää riitaa. Joko he siis aiheuttavat nämä riidat tahallaan, tai eivät osaa lukea miehen tunteita..... valitse suosikkisi  ;-)

Vierailija

Kukaan ei osaa lukea ketään. Lähdetään siitä. Ihmiset eivät ole meedioita, unelmien täyttäjiä, tai demoneja, vain ihmisiä. Sinä joko hyväksyt itsesi kaikkineen, ole vahva ja luotat itseesi, mikä lienee edellytys tasapainoon ja hyvään ihmissuhteeseen, tai sitten et ja jos niin, luvassa on ongelmia, joitten vatvominen voi viedä koko elämän, kannattaako ?

On olemassa vaihtoehto: olla yksin. Ei ole mitään pakkoa seurustella, olla naimisissa, tai missään suhteessa ylipäätään, jos se ei luonnistu, eikä lisää onnellisuutta. Mikä siinä yksinolemisessa pelottaa monia niin hirveästi ? Saa tehdä mitä huvittaa, ei tarvitse kellekään perustella tekemisiään, voi toteuttaa itseään vapaasti ja kuunnella tunteitaan. Irtoseksiäkin on saatavilla, jos sitä haluaa, tai ilmankin voi pärjätä. Eivät kaikki terveetkään ihmiset, halua koko ajan seksiä, vaikka jotkut viidakon tähtöset niin väittäisivätkin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat