Matka kesällä pienellä budjetilla?

Vierailija

Olen matkakuumeessa ja uusin Matkaopaskin ilmestyi sairaspäivää piristämään - ei, en sentään ole kotona matkakuumeen takia. :D Kesäsuunnitelmat aivan auki, puolet kesästä tosin menee opiskeluun, koska työn ohessa en oikein jaksa. Mihinhän sitä matkustaisi pienellä budjetilla, kuitenkin tasokkaasti? Ei tässä lähemmäs 5-kymppisenä enää viitsi asua kuin hotellissa, saisi sentään kolmen tähden tasoa olla. Millaisia pienen budjetin matkoja muut ovat tehneet tai suunnitelleet?

Matkailijaope

Kommentit (4)

Vierailija

Lennot netistä (hintavertailuja esim. vertaa.fi -sivustolla), hotellit esim. Tripadvisorin vinkkien perusteella (B&B -tasoiset ok luokkaa). Tarjonta loistavaa ja kohtuu hintaan pääsee reissuun useita kertoja vuodessa.

ooharual
Seuraa 
Liittynyt22.5.2013

Haluan myös ehdottomasti suositella äskettäin kavereiden suositusten perusteella löytämääni http://www.trivago.fi/ -sivustoa! Jos edullista asumista etsii niin siellä pystyy helposti laittamaan haulle maksimihinnan ja nuo hotellin tähtimäärätkin pystyy valitsemaan etukäteen. Myös äkkilähtöjä kannattanee seurailla, siellä tosin ei välttämättä löydy erikoisempia kohteita, mutta ei siitä haittaakaan ole ! Ainakin http://www.rantapallo.fi/ -sivulta löytyy aika kattavasti niitä. Ihanaa lomamatkaa sinulle! (:

Vierailija

Halpalentoyhtiöiden lennoilla on mahdollista matkustaa hyvinkin halvalla moniin kohteisiin. Esimerkiksi Norwegian lentää Helsingistä moneen kohteeseen ja Tampereelta taas lentää RyanAir.

Euroopassa kaikkein halvimmalla voi lomailla Itä-Euroopassa. RyanAir lentää esimerkiksi Tampereelta Kaunasiin, Liettuan toiseksi suurimpaan kaupunkiin. Lennot maksaa halvimmillaan noin 50 euroa menopaluu ja kahden hengen hotellihuone hyvästä hotellista noin 50 euroa / yö.

Lisää tietoa Kaunasista:

http://matkaideoita.com/kaunas.html

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat