Kommentit (5)

Vierailija

Huippua!!Ihanaa että ihan tavalliset halvat tuotteet ovat hyviä. Ja piristävää, et joku ammattilainen kerrankin puhuu suoraan eikä vaan niistä kalleimmista jotta vaikuttaisi paremmalta.. Hyvä Ida! Olet muutenkin loistava esikuva nuorille naisille!

Vierailija

Koska Ida nähdään Me naisten kannessa?? ja ois kiinnostavaa lukee millanen ihminen hän on vaikuttaa niin erilaiselta kun siskonsa. Jalat maassa

Vierailija

Vaseliinia ihon hoitoon! Vääremmin ei voisi tehdä. Vaseliini (petrolatum) on tehty maaöljystä, joka antaa iholle pehmeän ja hoidetun tunnon, mutta kuivattaa ihoa sen alla. Karttakaa hyvät ihmiset kaikkia maaöljystä tehtyjä ainesosia ihonhoitoaineissa. Se on tuotteissa pelkästään sen takia, koska se on tuottajille halpaa.

Vierailija

heips. onko kellään kokemusta arganshine öljystä?jotkut ovat kehuneet,mut en sit tiedä?kertokaa mielipiteenne,jotka olette käyttäneet. t.sirpa

Vierailija

Samaa mieltä vaseliinista kuin 3. Varoisin myös käyttämästä Bepanthenia usein. Minulla Bepanthenin laukaisi suunympärysihottuman (perioraali dermatiitti), joka vaati kuukauden tetrasykliinihoidon. Olen myös kuullut muualta vastaavaa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat