Kommentit (6)

Vierailija

Onneks MeMiehet tajuaa hakea armeijakamppeet esim. Varustelekasta, jolloin hinnatkin ovat korkeintaan puolet noista yllämainituista. Lisäksi tavara on aitoa armeijakamaa eikä "sinnepäin" suunniteltua tingeltangelia.

Vierailija

Nuo kuosit eivät ole armeijaa edes nähneet. Jos nyt ihan naisnaisille inttikamaa tarjoillaan, suositan Varusteleka for Women -sivustoa. Jos Lekan vaatteet on sattuneesta syystä liian massiivisia, niin likkojen lekassa niitä modataan omanlaisikseen.

Vierailija

Komppaan edellisiä. Varusteleka ja Varusteleka for Women ovat huomattavasti laadukkaampi valinta armeijatyyliä haluavalle. Paitsi että hinnat ovat kuluttajaystävälliset, ovat tuotteet myös kestäviä toisin kuin joka sesonki rekkiensä sisällön uudistavilla ketjuliikkeillä. Sen lisäksi vaatteissa on enemmän fiilistä. Sitä armeijafiilistä. Mikä on trendikäs tänäkin vuonna.

Olen erittäin pettynyt siihen, että MeNaiset jättää kerta toisensa jälkeen nämä alan liikkeet huomioimatta. Etenkin nyt kun on tosiaan tarjolla jo naisille erikseen suunniteltu liike, Varusteleka for Women. Etenkin kun kestävä kehityskin on vuosi vuodelta trendikkäämpää.

Vierailija

Eiköhän MeNaiset vedä ihan samaa linjaa kuin muutkin naistenlehdet? Sivut ovat täynnä vaate- ja kosmetiikkafirmojen maksettua mainosta ja samat ketjukaupat on esillä kesät talvet. Ei kiitos hauraalle muovikrääsälle ja lapsityövoimalle, kyllä kierrätykselle ja armeijaylijäämälle! :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat