Matkasuunnitelmia

Seuraa 
Liittynyt21.5.2015

Yritän antaa hieman tekohengitystä tälle henkitoreissaan kituvalle palstalle, eri asia sitten on miten onnistuu.

Tunnetusti olen hätähousu ja malttamaton. Tai toisaalta, jos tietää mitä haluaa niin mitäpä sitä päätöstä turhaan panttaa.

Kun Tema matkoilla ilmestyi myyntiin ensi talven kohteita niin varasin sieltä kiertomatkan P unaisen meren kolme valtakuntaa. Eli Egypti, Jordania ja Israel.

Petran ja Wadi Rumin olen nähnyt jo pariin kertaan mutta aina ne jaksavat kiehtoa.Israel on korkkaamaton, sitä odotan mielenkiinnolla.

Oliko se Virkamiesnainen joka viime vuonna teki vastaavan kierron, olisi mukava kuulla tunnelmia. Nyt vain peukut pystyyn että matka todella toteutuu,minimi ryhmänkoko on 20 henkilöä.

Minkälaiset ovat teidän tulevat matkasuunnitelmanne?

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

Pelakuu kyselee; Minkälaiset ovat teidän tulevat matkasuunnitelmanne?

Usko tai älä...ei minkäänlaiset! Ihmettelen itsekin tilannettani. Yleensä aina on ollut muutama matka varauksessa.

-maija

 

Vierailija

Toukokuun alussa menen muutamaksi päiväksi valmismatkalle Gdanskiin. Käydään mm. Malborgin linnassa. Myös Sopotissa ja Gyndiassa.

Kesäkuussa Pärnuun.

Vierailija

Kävin n 30 v sitten Kanarialla ja olen nyt keväällä menossa sinne uudestaan. Tosin en ole ollut Las Palmasissa aikaisemmin. Ihastuin nyt mahdollisuuteen yhdistää tapahtumat, rannan ja ostosmahdollisuudet (sadepäivän varalta). Vielä kun sain suhteellisen edullisen ystävänpäiväntarjouksenkin niin mikäpä siinä. Vinkkejä vastaanotetaan  :))

Terkut kaikille lähettää Turut ja torit

 

ticotico
Seuraa 
Liittynyt13.3.2013

Nyt maaliskuun lopussa Canarialle, Puerto Ricoon kahdeksi viikoksi ja kesällä Pärnuun. Moottoripyörällä matkaillaan kesällä kotimaassa, vielä ei tiedä minnepäin nokka näyttää. Viime kesänä oli ohjelmassa saariston rengastie, nyt jotain muuta.

Joulukuun lopun ja uuden vuoden vietämme sitten taas Canarialla. Eli näillä mennään näillä näkymin :)

Tuollainen kiertomatka olisi upea...ehkäpä sitten joskus.

 

Vierailija

Pitkästä aikaa pari reissua tiedossa! Ensin keväinen Tallinna ja sitten toukokuinen Parga Kreikassa. Parga on uusi tuttavuus, odotan sitä innolla.

Ps. Seuraan minäkin tämän palstan kehitystä, josko se tästä vielä lähtisi...

tupu

Vierailija

Kevätmatka Pietariin, kesämatka Italiaan. Syysmatka vielä harkinnassa ja vuodenvaihteessa pidemmäksi aikaa Aasiaan.

 

mrs matkaaja

Vierailija

Huhtikuussa eteläiseen Kroatiaan ja kenties naapurivaltioihinkin ja kesällä jälleen niin ihanille Itävallan vuorille Italian kautta. Syksylle kun saisi vielä jonkin kaupunkiloman, niin mikäs tässä ;)  Ja yritetään ylläpitää tätä kituvaa palstaa, kun sen lopulta bongasin! - maijki -

andBeyond
Seuraa 
Liittynyt14.3.2013

Maanataina ukkoporukalla Ranskaan golfreissulle, kohteena Sain Jean de Luz, pikkukaupunki Biarrizin eteläpuolella. Seuraavalla viikolla Naisen kanssa viikoksi Intiaan, Pench National Parkiin tiikerisafarille ja sitä seuraavalla viikolla Sveitsiin Asconaan perinteiselle "parsakauden avausmatkalle". Ei tässä paljon oma kämppä kulumaan pääse ;)

Vierailija

Olipa kiva kuulla, että joku muukin on käynyt paikassa Saint Jean de Luz. En ollut siellä golfreissulla, vaan viimeisessä hädässä sieltä löytyi yöpymispaikka ja aivan ihana sellainen. Aamiainen vaan oli mielestämme erikoinen, toki peri ranskalainen, croissant ja kahvi. Jäi vaan mieleen, että tänne vois tulla uudestaankin, ei vaan silloin ollut aikaa. Paikka on tosiaan vuosien saatossa pysynyt mielessä, eli ehkä vielä kerran Saint Jean de Luz...

andBeyond
Seuraa 
Liittynyt14.3.2013

Huomenna mennään Saint Jean de Luz'iin jo neljättä kertaa samalla porukalla, tästä reissusta on tulossa perinne. Majapaikkana on nytkin pieni rantahotelli Plage ja brekkari sielläkin juuri noin ranskalainen... Mutta eipä tuo mitään, Carrefourista saa kolmioleipä evääksi kentälle.

Golfkohteena kaupunki on oiva, kaksi hyvää kenttää melkein keskellä kaupunkia, Nivelle ja Chantaco. Tuo jälkimmäinen noista kentistä on muuten Lacosten perheen omistuksessa, klubin presidentti on Catherine Lacoste ja vierailijat tuntevat itsensä todella tervetulleiksi tuonne. Pikantti yksityiskohta on se, että klubin proshopissa ei ole myynnissä lainkaan Lacosten paitoja, heh.

Ainoa varjopuoli tuossa kaupungissa on sen hieman hankala saavutettavuus, käytännössä ilman autoa se ei onnistu. Eli lennot Biarriziin tai Bilbaoon ja vuokrakiesi alle. Me olemme todenneet tuon Bilbaon olevan kätevämpi yhteys; vähemmän ruuhkainen kenttä ja helpompi yhteys moottoritielle, vaikka hieman kauempana sijaitseekin.

Ja vaikka golf ei kiinnostaisikaan, on tämä kaupunkin todella käymisen arvoinen, sellainen periranskalainen pieni rantakaupunki, jotenkin mun makuun...

Vierailija

Vaikka palsta heikkenee, sama ilmiö ei vaivaa matkaintoa :). Tässä kuussa ulkoilemaan Saariselälle, toukokuussa vastaanottamaan kevättä Varsovaan, kesäkuussa iloiseen Amsterdamiin, elo-syyskuun vaihteessa ihailemaan upeaa luontoa Islanti-Alaska-yhdistelmämatkalle ja syyskuussa vielä haahuilemaan Brysselin ja Luxembourgin välille. Loppuvuosi auki, seuraavat ajatukset pyörivät jo vuodessa 2014. Ihanaa matkailuvuotta kaikille!

Vierailija

Eipä ole mitään kovin järisyttävää vielä tiedossa. Elokuussa nyt kuitenkin vuorossa Kos. En ole siellä vielä ehtinyt käydä ja hieman oli mielitekoja taas Kreikan saarille. Joten siksi siis. Pietariin tekisi myös pitkästä aikaa mieli. Valokuvaus on taas alkanut enemmän kiinnostaa ja Pietarin kaupunki olisi otollinen lähikohde. Espanjan lisäksi olen tässä nyt ehtinyt harrastaa venäjän kielen opintojakin useamman vuoden. Pietarin reissu voisi sopia kesäkuulle, mutta varaamatta on vielä.

Toukokuussa olisi kutsu voimassa Israeliin, mutta hieman on epäröintiä sen suhteen. Saas nähdä tuleeko sinne lähdettyä. Kaksi läheistä sukulaispoikaa valmistuu sikäläisestä yliopistosta ja tietysti olisi hienoa olla paikalla noissa valmistujaisjuhlissa. Mutta mutta...

Saas muuten nähdä miten tämä systeemi täällä pelaa. Mielestäni olen jo kirjautunut sisään, mutta sittenkin tuossa alla lukee "Kommentoidaksesi nimimerkillä kirjaudu sisään". En oo tosiaan yhtään varma mitä tapahtuu. Varmuuden vuoksi: terv. baraja

 

Vierailija

Täällähän sinnittelee osa vanhan sivuston vakkareista. Osa taas on siirtynyt PA-sivustolle (ainakin Igors, Hilpukka, Moninainen), itsekin kommentoin äskettäin siellä vanhalla PA-nimimerkilläni 'Anhaama'. Harmi kun porukka on hajonnut, Tirlittania en ole tavannut missään... Ehdotukseni Matkalehden sivustolle siirtymisestä ei ottanut tuulta, vaikka sivusto on käytettävyydeltään yksinkertainen ja vanhan sivuston tyylinen  sisältäen jonkun kaipaaman 'Matkaseuraa'-osionkin. Tällä sivustolla taas tökkii pahasti tuo Me Naiset ja mainokset:(

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat