Reissuun mieleni tekevi

Vierailija

Lähtisin lätkimään viluisesta Suomesta,mutta valmismatkojen järjestäjät tarjoavat vain kohtuuhintaisia viikon,mutta ei kahden,tai kolmenviikon matkoja.Eivät kaikki suunnittele matkaansa puolta vuotta etukäteen.Joten pariviikkoisissa voisi olla samalla tavalla valikoimaa,kuin yhden viikon matkoissakin.

Kommentit (3)

Vierailija

Mitä ihmettä tarkoitat??? Tottakai matkoja on ihan samallalailla tarjolla myös 2-4 viikon mittaisinakin. Likimain kaikkia joita on yhden viikon matkoinakin.

Vierailija

No kerropa minullekin,kenellä on huomisesta alkaen kahden,tai kolmenviikon valmismatkoja?Matkanjärjestäjät Finnmatkat,Aurinkomatkat,Tjäreborg,Apollomatkat, Detur,Nasar,Lomamatkat,mm.myyvät tällähetkellä eioota ainakaan minun koneelta ei löydy muita kuin yhden viikon matkoja.Äkkilähdöillä tarkoitan huomisesta eteenpäin ja en tarkoita hotelli+lennot lähtöjä,vaan valmismatkoja l. valmiiksi räätälöityjä,joissa on lennot ja hotellit valmiina.

Vierailija

No mutta et kai sinä odota että matkanjärjestäjät  pitävät ylimääräisiä matkoja sitä varten että matti myöhäiset pääsevät minne haluavat ja kuinka kauaksi haluavat. Ihannehan olisi että kaikki matkat myydään täydellä hinnalla ja toisaalta ei oota ei tarvitse myydä. Tämähän ei nyt kuitenkaan onnistu. Napsusta löytyi lähiaikoina ainakin Am:n Deturin, Finnmatkojen kahden viikon matkoja, valikoima nyt ei ole kovin laaja joka on ymmärrettävä

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat