Valehtelevatko hotellien ja varaussivustojen kuvat ja hotellikuvaukset?

AjnaAlie

Otsikon kysymys löytyi iltapäivälehden matkailusivulta. Kuinka usein te olette joutunut pettymään saapuessanne hotelliin ja nähtyänne majoitustilanne? Ovatko kuvat ja kuvaukset vääristeleviä? Oletteko vaatineet uutta huonetta?

Omalta kohdaltani muistan yhden selvän pettymyksen n. 10 v. sitten Floridan matkalla. Hotellista Atlantin rantaan piti olla 50 m matkaa, piti paikkansa. Mutta: välissä oli vilkasliikenteinen tie ja vielä pahempaa oli se, että tien ja rannan välissä oli tosi korkeat uudet monikerroksiset hotellit, kun taas oma majapaikkamme oli vain kaksikerroksinen! Olin naiivisti kuvitellut hotellimme olevan ihan rannalla.

Matka taisi olla eka omatoimimatkamme, oppirahoja maksettiin! Tuolloin ei vielä ollut netissä nykypäivän hienoja hotellikuvauksia eikä Google-karttoja, joista asia olisi selvinnyt. Onneksi onnistuimme paremmin matkan muiden majoituspaikkojen kanssa:)

Myöhemmillä matkoillamme olemme useasti päinvastoin yllättyneet positiivisesti hotellien suhteen!

Kommentit (4)

Sainpahan sanoa ;)

eBookersilta otin Phuketista huoneen ja hotellin piti olla rannalla, 50m
Matkaa oli 1.2 kilsaa ja välissä kymmeniä taloja. Eihän sitä rantaa näkynyt ;)

Samalla kertaa jopa vieläpä eBookersin ilmoituksen mukaan kaikki lentokenttäverot sis. lennon hintaan.
No ei sisältynyt vaan Bangkokin (vanhalla) kentällä piti maksaa 500 THB lentokenttäveroa.
Palattuani reklamoin eBookersille hotellin sijainnista ja vaadin palauttamaan ainakin lentokenttäveron hinnan takaisin.

Se ei eBookersille käynyt ja lopulta keskustelin asiasta eBookersin todella tylyn naisjohtajan kanssa. Hänen mukaansa heitä ei kiinnosta näin pieniä summia palautella. Kova vaiva siitä vain olisi.
No ei ollut rahasta kyse vaan periaatteesta sillä jos olisin itse ollut eBookersille kolikonkin velkaa sitä olisi taatusti peritty vaikka ulosoton uhalla.
Kun tämä johtajanainen ei suostunut toimimaan niinkuin oikein oli kysyin hänen esimiehensä nimeä yhtion Lontoon pääkonttorissa tälle soittaakseni. No nythän asia ratkesikin samantien ja rahat palautettiin.

Tästä on aikaa yli 10 vuotta ja se oli ensimmäinen ja viimeinen kertani eBookersin asiakkaana. Olisin varmasti käyttänyt firma vuosien myötä kymmeniä kerta mutta eihän tuollaista öykkärifirmaa kannata tukea.

Mutkailija

Ainahan niissä vähän liioitellaan.Kuvat ovat kauniita eikä niissä näy yhtään ihmistä. Viimeksi olimme Réunionilla ja hotelli vastasi kuvitelmia.Tosin ranta siinäkin oli kauempana kuin kuvittelin. tripadvisor on hyvä siksi, että siellä on myös matkailijoiden omia ei-stailattuja kuvia.
Olemme tehneet monia omatoimimatkoja. Joskus on majoitus ja paikka ollut paljon parempi kuin nettisivuilta vosii ymmärtää. Mutta aina on kaikki pitänyt paikkansa,ajo-ohjeet, aikataulut yms.
Aion vastaisuudessakin tehdä vain omatoimimatkoja. Tulee paljon halvemmaksi!

Näin on nähty

Ei ne välttämättä valehtele, mutta kuva tai kuvat otetaan vain parhaista huoneista ja huoneistoista. Unohdetaan huonot kuvakulmat. Silloin ei silti päästä syyttämään valehtelusta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat