Azuro-matkat halpaa?

Mutkailija

Tuli mainos Azuro-matkoilta.Turkin matka kahdelle 400 euroa. 4-5 * hotellit,aamiaiset,retket,bussikuljetukset,lennot.Tuntuu hirmuisen halvalta.
Onko joku ollut tämmöisellä matkalla? Palautteet ovat tietysti vain ylistäviä matkanjärjestäjän omilla sivuilla.En ole ennen Turkissa käynyt.Matkaoppaita katsellessa on tullut suorastaan kammo paikkaa kohtaan, mutta tämä tuntuu niin houkuttelevalta,että tekisi mieli lähteä.

Sivut

Kommentit (45)

ei kerttu ja paavo ainakaan

No jos kiinnostaa lähes 200 matkailijan kanssa kulkea ja kiertää ja jonottaa niin mikäs siinä.
Huomioi kuitenkin että tuohon täytyy ostaa lisäpaketti 200-300 € jos haluaa pääsyliput kohteisiin + ruokailut saada.
Busseissa 50-60 matkustajaa joten oppaan selostuksista ei kohteissa paljoa irti saa.
Tää on tosi ihmisläheistä matkustusta.
Matkatoimisto on muuten sama Etu-matkat jota yhdessä kohteessa kehutaan samalla kaavalla ja ketju nostetaan ylös aina kun jää kovin kauas.

AjnaAlie

Noita Turkin matkayrittäjiä näyttää riittävän. Eilen tuli Citydiilistä vastaavanlainen:

\"7 päivän loma Antalyaan 23.03.-30.03.2013 kahdelle aikuiselle vain 498 eurolla\". Matkanjärjestäjä WOW Travel / Antalya
Lennot kahdelle Helsingistä Antalyaan ja takaisin
Viisi yötä 5* hotellissa Antalyassa
Kaksi yötä 4* hotellissa Kappadokiassa
Aamiaiset päivittäin
Retkiä upeissa kohteissa
Lentokenttäkuljetukset

70 euron lisämaksu ellei osallistu retkiin. Lisämaksun syynä voisi olla retkien yhteydessä erilaiset kaupustelukohteet?
Luin tarjouksen läpi, vaikka Turkin rantakohteet eivät kiinnosta pätkääkään, sensijaan nuo historialliset kohteet kyllä:)

Mutkailija

Kiitti vinkeistä.Taidan jättää väliin.Aika ihmeellistä,että täytyy maksaa,jos EI osallistu retkiin.Yleensähän se on päinvastoin:D
Ne myyntiesittelyt ja muotinäytökset muakin arveluttivat. Siis pakkomyyntiä ja hirveetä tyrkyttämistä.
Ehkä Turkin matkailu kannattaa aloittaa omatoimimatkalla Istanbuliin? 3-4 päivää?
EIkä se laumassa paimennettavana oleminen tunnu mukavalta. Ilmeisesti vapaasti ei saa kulke ollenkaan? Mua myös ihmetytti se,ettei hotellia saa valita.Tottakai mieluummin ottaisi sen paremman hotellin, mutta kun kokeilin varaussysteemiä,hotellista ei puhuta mitään??

ihme maksuja

Mikäköhän on kertun ja Paavon lisäpaketi 200-300e

Retkibusat oli ainakin viime kesänä sopuisat 10-20 penkkiä tyhjää. Muutenkin uudet ajokit,ilmastoidut.

Tirlittan

Jos toisen käden tieto sallitaan, niin eräs jo matkalla ollut selitti näin.
Pamukkalen retki kuuluu ohjelmaan ja on yön yli retki, joten Pamukkalessa on silloin myös hotellihuoneet varattuina.(koko ryhmälle)
Jos kuitenkaan et halua osallistua retkeen vaan haluat jäädä Antalyaan, niin maksat tuon 70 euroa siitä Antalyassa yöpymisestä.
Toki voit hankkia hotellihuoneen yhdeksi yöksi myös omatoimisesti, voit saada halvemmalla.

Jos ryhmät ovat noinkin suuria niin luulisi että heillä on kuulokkeet joista kuuluu oppaan ääni, silloinhan ryhmän koko ei vaikuta ainakaan kuulemiseen.

Ja ei, en ole agentti, en kyseisen firman työntekijä enkä aio myöskään kyseisille matkoille osallistua.

Tirlittan

En ole nähnyt heidän uutta matkaohjelmaansa, tuo Pamukkale oli viime kevään ohjelmassa, mutta tuo 70 euron lisämaksun luulisi pätevän samalla periaatteella muihinkin retkiin.

AjnaAlie

Kiitos Tirlittan, tuo onkin järkevä selitys 70 lisämaksulle. Vaan jos Turkkiin menee, kukapa ei haluaisi museoihin ja Kappadokiaankin? Itse en Turkin rantalomille halua, mutta joku kiertomatka oppaineen olisi paljon kiinnostavampi.
Matkanjärjestäjän (WOW Travel) mukaan alhainen hinta selittyy matkailusesongin ulkopuolella tehtävillä matkoilla, lisäksi suomenkielistä opastusta ei taata.

Oma tämän talven matkakiintiöni on jo käytetty, mutta vastaavanlainen kiertomatka joskus myöhemmin voisi olla paikallaan, ehkä kuitenkin ottaisin se suomalaisen matkanjärjestäjän kautta. Vai kielitaitoisena henkilönä ottaisinko kuitenkaan kolmin- tai nelinkertaisella hinnalla:)

Rea-listi

Kun on kyse turkkilaisesta firmasta, tietää että k....usta liittyy asiaan. Eihän nyt kahdella sadalla mitään saa edes Turkissa.
Turkkilaisisa hämäräfirmoja näyttää syntyvän kuin sieniä sateella.

Kake

Eikös Azuro ole sama kuin tämä surullisenkuuluisa Etu-Travel
http://www.matkaopaslehti.fi/foorumi
/?wpforumaction=viewtopic&t=1321.0

WOW Travelista taas löytyy netistä paljon valituksia monesta eri maasta. Luvatut asiat ei pidä, lisämaksuja tulee lisämaksujen perään ja kun yrittää valittaa niin firmaan ei saa mitään yhteyttä.

Vierailija

meidän osallistumisemme turkin Rivieran kiertomatkalle oli oikein hyvä. Me ostimme lisäpaketin ja tutustuimme moniin mielenkiintoisiin kohteisiin. Yksi 5*hotellissa oli tosi luksusta.käytössä oli sviitti poreammeineen ja ruokailut hotellissa sen korkeimmassa kerroksessa upeat näköalat ja ihanat ryhmämatkalaiset. Se niistä turkin tähdistä.Ainoa haitta oli minareettien "kutsu-ulinat" mutta niininkin tottui jo loppumatkasta. Meillä oli ihana opas.Hän oli turkkilainen ja osasi hyvin suomen kieltä.Bussit ilmastoituja ja retkillä noin 30 henkilöä (ei siis täysiä Busseja).  Minulle tuli jo ensimmäisestä matkasta  kipinä lähteä uudelleen Turkkiin. Lentokin kestää vain kolmisen tuntia, mikä myös plussaa!

 

Vierailija

Olin Etu_travel'in = Azuro-matkat Turrki-Kappadokia helmi-maaliskuun vaihteessa ja minusta hinta/laatu-suhde oli ihan hyvä. Tuo 199 E mainoshinta on harhauttava, todellinen hinta VIP-paketin kanssa on noin 460 E, mutta se sisältää täyshoideon, kaikki opastukset ja sisään pääsyn, 1400 km bussissa istumista jne. Tosi erkioinen ja mielenkiintoinen paikka tuo kappadokia oli! Suosittelen!!

Vierailija

Olin AZURON matkalla Turkissa "Pamukkalen elämys matka"lla. Kaikki oli ok. lennot, opastukset, hotellit ja ruokailut. Bussi muuten parhaita mitä olin nähnyt, Mersun täyspitkä VipTuristi ja 100 tuhatta mittarissa, matkalaisia n. 25 kpl, huom. joka päivä käytössä.

 Hotellit voi kuka tahansa googlata ja tarkistaa laatua, viiden tähden kansainvälisiä, esim. Iberostar, Merez...

Timo ja Hannu 11-18.02.2013

Ps. seuraavalle matkalle huomenna 18.04 hintaan 399€ !!+ruoka ja lippupaketti 249€ viikoksi.  Italiaan.... Rimini, Venetsia, Rooma... 

      

Vierailija
Vierailija

Olin Etu_travel'in = Azuro-matkat Turrki-Kappadokia helmi-maaliskuun vaihteessa ja minusta hinta/laatu-suhde oli ihan hyvä. Tuo 199 E mainoshinta on harhauttava, todellinen hinta VIP-paketin kanssa on noin 460 E, mutta se sisältää täyshoideon, kaikki opastukset ja sisään pääsyn, 1400 km bussissa istumista jne. Tosi erkioinen ja mielenkiintoinen paikka tuo kappadokia oli! Suosittelen!!

 

Tämä haisee ja pahalle. Ei ole edes suomalaisen kirjoittamaa vaan jollain käännöskoneella tehty. Ja heti perään "Timo ja Hannu" ;-) Eli samalla kaavalla kuin kymmenet muutkin kehujat. Rankkaa laitonta piilomainontaa!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat