Suomesta Palermoon lentoja

Itaalia

Miten pääsee helpoimmin (halvimmalla) lentämään Palermoon? Ryanair lentää sinne, mutta Tukholman ulkopuolella olevalta kentältä.

Kommentit (9)

Jope

Ei tuohon pysty vastaamaan ellei tiedä koska tarkalleen menossa. Hintoja on miljoonia ja vauhtuvat monta kertaa sekunnissa. Ja mitä tarkoittaa Tukholman ulkopuolelta???
Monellako vaihdolla saa olla?
Katso itse sopivia yhdistelmiä sieltä lähtien missä sitten oletkaan Ryanairila lentäen. 2-3 lennolla voit vielä päästä halvalla.

&Beyond

Juu, vähän paha on kyllä vastata tuohon kysymykseen kun ei ole tietoa edes siitä, mistä reissuun ollaan lähdössä... Olisikohan Tukholmasta?
Mutta varsinkin tuo kommentti helpoimmin / halvimmalla on aika haastava; nuo kun noin pääsääntöisesti ovat toisensa poissulkevia ominaisuuksia. Reaalimaailmassa halpa ei ole se helpoin eikä helpoin taatusti ole halpa!

flopista?

Italiaan siis....mutta ihmettelent uota \"Tukholman ulkopuolelta olevalta kentältä\". Tukholmassa ei ole yhtään lentokenttää. Kaikki ovat kaupungin ulkopuolelta. Missä aloittaja majailee, siitäkään ei ole tietoa joten paha sanoa siihenkään mitään.

Jan-Erik

Aloittaja kysyy niin huonosti että vaikea sanoa mitä hän oikein haluaa mutta Bromma siis ei kai kelpaa kun pitää olla Tukholman ULKOpuolella oleva. Kaikki muut maailman kentät siis kelpaa?

Late

Edelliselle: et taida paljoa matkustella kun et saa selvää aloittajan ihan selvästä kysymyksestä. Ryanair siis lentää oman ilmoituksensa mukaan Tukholmaan, mutta oikeasti se lentää Skavstan kentälle, josta on Tukholman keskustaan sata kilsaa. Skavsta on Norrköpingissä eli Tukholman ulkopuolella.

Sorry aloittaja etten osaa vastata kysymykseesi, mutta useammalla vaihdolla pitää varmaan mennä jos Palermoon aikoo.

Itaalia

Siis niille,jotka ette ymmärrä: Suomesta koska tahansa Palermoon.Onko joku matkustanut lentämällä joskus Palermoon? Kämppä on tiedossa, ei lentoa. Osaan kyllä käyttää lentohakukoneita,mutta en halua matkustaa 24 tuntia kahdella vaihdolla.
Yksi mahdollisuus on kytätä matkanjärjestäjien (esim.Aurinkomatkat) äkkilähtöjä-pelkät lennot.Lentävät Cataniaan ja sieltä joko matkanjärjestäjän bussilla Cefaluun tai Taorminaan ja sieltä junalla Palermoon.
Norwegian air lentää Tukholman kautta Palermoon ja Köpiksen kautta Cataniaan.
Ryanairin PAlermon lennot lähtevät tosiaan Skavstasta,siis Tukholman ulkopuolelta.
Halusin kuulla,jos joku on tämmöisen lennon joskus tehnytja mitä reittiä/hakukonetta/yhtötä/kenttää käyttänyt. Voinhan lentää vaikka tarjouslennolla Roomaan ja sieltä junalla Sisiliaan.
Kiitos sinulle,joka ymmärsit!

AjnaAlie

Siis helpoimmin ja halvimmalla Palermoon, aika mahdotonta, kuten &Beyond jo kertoikin. Koska näytät itsekin olevan tietoinen useista eri vaihtoehdoista, niin vastatkoon tähän vain sellainen henkilö, joka on 6kk sisällä (lentoyhtiöiden reitit vaihtuvat tiuhaan) noilla annetuilla ehdoilla onnistunut matkustamaan Palermoon.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat