Lomamatkat matkanjärjestäjänä: kokemuksia, kehut ja haukut

AjnaAlie

Viikko sitten tulimme kotiin 2 viikon Teneriffan aurinkilomalta. Ekaa kertaa Lomamatkojen reissussa, bongattiin heiltä supertarjous, ihan tuurilla otettiin.

Eikä jouduttu pettymään, kaikki toimi. Opaspalveluja emme käyttäneet, kuljetukset olivat täsmälliset, hotelli palveluineen oli täydellinen, varsinkin huomioonottaen tarjousmatkan: kaksi yhden hinnalla. Myös lentoyhtiö Primera Air (islantilainen) hakkasi joulukuisen Finnairin lentomme palvelut niin maukkaallla ruualla kuin hymyilevällä matkustajahenkilöstöllä (puhuivat suomea, näytti olevan tärkeää joillekin iäkkäämmille). Eli ensikokemus Lomamatkoista oli erittäin positiivinen!

Kommentit (10)

Hese-Hessu

Plussaa: paljon maakuntalentoja

Miinusta: maakuntamatkat sikakalliita eikä ole tarjouksia. Kerrankin oli samana päivänä samaan hotelliin äkkilähtö Helsingista n. 300 eurolla ja maakunnasta n. 800 eurolla.

Koneet jopa ahtaampia kuin muilla. 189 paikkainen B737 on ikävä matkustaa pitkillä lennoilla.
Lisäksi kone lentää hitaammin kuin B757 eli Kanarianlento saattaa kestää tunnin kauemmin kuin muilla. Kovalla vastatuulella se ei jaksa edes lentää suoraan Kanarialle vaan toisinaan joutuvat tekemään matkalla välilaskun.

AjnaAlie

Enpä muista millä konetyypillä lentomme Teneriffalle lennettiin, mutta 6 tuntia ja risat lentoajat olivat, menomatka 30 min etuajassa. Käsitykseni mukaan nuo lentoajat ovat ihan normaalit. Ja Kanarialle on aina ilo lentää Aasian lentoaikoihin verraten!

Hese

Terve kaima.

Ilmoitan nyt, että yllä oleva kaimani ei ole sama Hese, joka täällä aikoinaan kirjoitteli.

Pitäisiköhän tulla uudelleen, koskapa näkyy jonkin verran homma siisiytyneen?

Alkup. Hese

Tirlittan

Pitäisi. Ehdottomasti. Tervetuloa takaisin!

Kuten olet huomannut niin palsta on nykyisellään siisti, ilo kirjoitella kun ei välittömästi perään ilmesty ivakirjoituksia.
Aina joskus joku muodon vuoksi onneaan yrittää, mutta ne ovat löytäneet nopeasti itsensä roskakorista.
Eli keskusteluohjeita noudatetaan.

Vierailija

Olen tehnyt viimeisen vuoden aikana kaksi matkaa Lomamatkojen kautta.Eikä ole moittimista.Ensimäisen tein Israeliin keväällä 2014 ja toisen joulunaikaan  samana vuonna Kuubaan.Eli vain muutama viikko sitten.

Kaikki järjestelyt ovat toimineet moitteettomasti.Oppaat ovat olleet asiantuntijoita alallaan.

Käytän mielelläni matkanjärjestäjän tarjoamia retkiä. Niissä  viedään paikkoihin,joihin en välttämättä osaisi omatoimimatkalla hakeutua.Kerrotut asiat ovat muös faktaa,ei mututuntumalla kerrottuja juttuja.

Oppaissakin on toki eroja,mutta minun matkoilla on sattunut osaavia oppaita.

Olen tehnyt paljon elämässäni erilaisia reissuja,Lomamatkat on positiivinen yllätys ja aion käyttää Lomamatkojen palveluita jatkossakin.

Hilpukka

Vierailija

Onnittelut sulle Kuuban ja Israelin reissaaja. Myös minulla oli positiivisia kokemuksia muiden matkanjärjestäjien toimista ennen tätä Lomamatkojen reissua. Jos reklamoit, he väittävät kiven kovaan takaisin, että ei mitään ymmärtämystä asiakkaan suuntaan - tai jos on, niin vain kirjallista päläpälää. Eli tyhjän saa pyytämättäkin ja ei kun suosiolla jonkun toisen matkanjärjestäjän matkalle.

Vierailija

PLUSSAA: paljon maakuntalentoja

MIINUSTA: syrjii yksinmatkaavia. Tarjouksissa saattaa olla niin että kaksi maksaa yhdessäkin matkastaan vähemmän kuin yksi. Siis kaksi lentopaikkaa + hotellihuone on halvempi kuin yksi lentopaikka + se sama hotellihuone.

Primeraisbest

Mahtava lentoyhtiö, tällä hetkellä käyttävät aliurakoitsijaa kun omat koneet ovat ties missä. Ihan hyviä koneita, luultavasti Primeran entisiä. Ovat vaan hinkanneet Liettuassa tekstit pois ja eiku ilmaan. Koneet ovat kuitenkin sen verran vanhoja, että polttoainetta kuluu ja pitää ainakin Kanarian suunnalle lennettäessä tehdä välitankkaus. Siis mennen tullen, sitä ei tosin kerrota kuin viime tipassa. Tosin eipä siitä ylimääräisestä tunnista laskutetakkaan ja näkee uusia paikkoja tai siis kenttiä ja tankkiaautoja.

Henkilökunta saattaa puhua suomea tai sitten ei, useimmiten ei. Kannattaa opetella tilaamaan vaikka espanjaksi tai englannin kielellä niin ei tarvitse olla kuivin suin. Ja meillähän on toki enemmän aikaa opiskella kuin meitä palvelevalla henkilökunnalla.

Ja jos viivästyksiä sattuu, Lomamatkat ei ainakaan vastaa mistään. Mitäs läksit lähikentältä, olisit pysynyt kotonas.

Halpajahyvä

Primera taitaa toimia nykyisin Liettuasta. Siellä on "työnantajaystävälliset" lait ja ammattiliitot tuntemattomia. Turvallista matkaa ...

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat