Ikiliikkuja

vailla isäntää

Olen kummailut tuota Paikka Auringossa sivustoa. Siellä on huilattu ainakin pari vuotta ilman mitään kehitysohjelmaa. Jotenkin kummaksuttaa. Kuitenkin sinne kirjautuu uusia jäseniä lähes joka päivä. Miksi ihmeessä, lukeahan saa ilman kirjautumista. Nuo tulokkaat ei myöskään lisää sisältöä koskaan.

Kyseessä on Suomen suurimman matkatoimiston sivusto
oisko nuo unohtaneet koko jutun.

Kommentit (7)

poikkeuksellinen juttu

Sivusto on rysäytetty karikkoon kuin Italian poikien loistoristeijä. Tosin suunitelmat risteilyaluksen nostoon on olemassa ja hyvällä onnella tuo syksyllä nousee ja hinataan pikku remontiin.
Kun jonkin lehden menekki hiipuu, niin äkkiä tehdään kasvojen kohotus, ilme uusitaan ja markkinointia lisätään.
Miksei Aurinkomatkat ole tehnyt korjausliikettä.
Ei pitäisi olla rahasta kiinni. Miksi hulppea sivusto sammui? Oli kuvia,oli keskustelua,oli matkakertomuksia. Mukana hillitysti matkakohteden myyntiä. Ei häiritseviä mainoksia.

Tirlittan

Aurinkomatkoilla on tukeva paikka auringossa vaikka ympärillä kuohuukin tämän tästä.
Sen sijaan sen matkailupalstaa Paikka Auringossa ovat monet myrskyt riepotelleet ja taifuunit tuhonneet joten tuskinpa edes iso raha pystyisi sitä enää jaloilleen nostamaan.

951753

Sivusto sinällään ei kiinnosta. Onhan näitä muutoinkin. Markkinointi mielessä outo asia. Hyvin harva toimiva yritys jättää näyteikkunan hoitamatta.

Vierailija

Tirlittan on oikeassa. Ei edes isolla rahalla kukaan henkiin nouse. Mutta \"vailla isäntää\" pisti silmään. Joku olisi ystävineen tuon elvyttänyt pari vuotta taakseppäin mutta ehtoihin ei suostuttu.
Eli virheet pois. Siinä pikku vaatimus,mutta ei käynyt.

päsmärin vaihto

monet kohteet

Siinä tahra joka Aurinkomatkoja seuraa. Harmi, ja ilman omaa syytä.
Muutoin olen tyytyväinen yhtiön toimintaan vuosikymmenien myötä.

Antuuro

Keskustelusivusto kuten matkatoimistokin on valmispaketteja ja valmisterkiä etsiville, jotka maksavat 50 euroa siitä, että saavat mennä kahdeksi tunniksi hotellin viereiseen pöpelikköön tutkimaan hyönteisiä ja kasveja auringon laskettua. Esimerkki ei ollut keksitty, vaan ihan aidosta elämästä.

AM kyllä kokonaisuudessaan ihan luotettava suomalainen, ei siinä mitään.

Itsekin olen rekisteröitynyt ko. sivuille ja kyselin sieltä erääseen yhdistelmämatkaan liittyen ihmisten komemuksia omista varauksista tolkuttoman pitkän rantaosuuden katkaisemiseksi. Vaan eipä tullut ainuttakaan vastausta. Kuitenkin ihmiset paikan päällä reissasivat sinne sun tänne, kuten me itsekin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat