Langkawin hintataso

Matkapoju

Kertokaa tänä tai viimetalvena Langkawillla kävijät paikan hintatasosta saari on verovapaata aluetta näkyykö myös hinnoissa verratuna Thaimaahan, onko kuinka sateista tammikuussa minkälainen kylä Pantaikenang(tulikohan nimi nyt varmasti oikein?) onko kylässä riittävästi ruoka ravintoloja saako taksin kuiinka helposti onko rannoilla kuinka vilkasta toivottavasti ei ole rantakauppiaita.Mnkälainen kaupunki on Kuah onko mitään näkemisen arvoista minkälaiset ostos mahdollisuudet ilmeisesti lentokentältä useita vuoroja päivittäin Kuala Lumpuriin?Olin viimeksi 12 vuotta sitten Malesiassa tuolloin Penangissa ja Kuala lumpurissa Penang on nähty mutta Kuala Lumpur kiinnostaa edelleen sillä kyselin noista letoyhteyksistä.Eräässä toisessa matkailufoorumissa lytättiin tuo Langkawi perusteellisesti haukkumalla likaiseksi kaatopaikaksi samoin paikalliset ihmiset töykeiksi ja palveluhaluttomiksi verratuna Thaimaalaisiin epäilen noiden kommenttien todellisuutta kun muistelen tuota edellistä reissua ei Malesiassa ollut mitään moittimista, ei Thaimaassa mitään vikaa ole mutta vaihteeksi tekisi mieli muualle kun viimeiset 10 reissua on tullut tehtyä tuonne Thaimaahan

Kommentit (7)

Monesti käynyt

Langkawi on tosiaan verovapaata aluetta josta luulisi että siellä on halpaa mutta väärin. Kuahissa saa halpaa viinaa ja tupakkaa mutta kaikesta muusta saa siellä maksaa sikahinnan. Melkein kaikki kun tuodaan sinne Thaimaan puolelta.
Hinnat siis reippaasti Thaimaata kalliimmat ja verovapaudesta huolimatta Langkawi on Malesian kallein paikka.

Tarkoittamasi alue on Pantai Cenang ja kaikki törkeän kallista. Turisti putsataan tehokkaasti rahoistaan. Katuravintoiloissa maksaa pieni mutta herkullinen satay-varrasannos helpolla 10-15 euroa. Saman satsi maksaa paikalliselle reilusti alle euron. Ruokapaikkoja on pilvin pimein valmiina putsaamaan turistit rahoistaan. Itse kävin monesti syömässä Kuahin night marketissa paikallisten seassa ja siellä söi n. 1 eurolla reilun aterian.

Tuosta voit katsoa minne löytyy lentoja
http://www.langkawiairport.com/flight-status-arrivals-departures

kassuli

Hei!

Olin perheeni kanssa Langkawilla vuosi sitten. Mielestäni hintataso ei ollut mikään törkeä, edullisesti söimme Pantai Cenangillakin. Katukeittiöistä ruokaa sai tosi edullisesti, mutta eivät ravintoloiden hinnatkaan päätä huimanneet.

Thaimaan hintataso toki on alhaisempi, mutta sekin kaiketi riippuu mihin kohteeseen Thaimaassa matkustaa. Ei Langkawillakaan kukaan vararikkoa tee, ja esim. meren elävät olivat edullisia. Ruokapaikoissa oli myös paljon valinnan varaa. Rantaravintoloissa oli mukavaa ja tunnelmallista syödä, kun pöytiä oli myös hietikolla:)

Mukavaa lomaa Langkawilla; meidän perhe ainakin tykkäsi kovasti!

kassuli

Hei,,
lisäisin vielä edelliseen:
- takseja sai helposti
- rannoilla sai olla rauhassa, mikä oli ihanaa.
Rannat olivat todella kauniita, eivätkä liian
ruuhkaisia. Kannattaa ottaa taksi koko päiväksi ja
kierrellä saarta,eri rantoja, vesiputouksia jne.
- saarihyppelyt olivat mukavia; vuokrasimme veneen
ja kuskin. Yhtenä päivänä loikoilimme pienellä
paratiisirannalla, jossa ei ollut ketään muuta!
- vuoroveden voimakas vaihtelu saa aikaan sen, että
rannoille ajautuu roskia.
- Kuah oli meille liian vilkas paikka, sinne teimme
vain pikavisiitin markkinoille.

Vierailija

Miksi perseaukisten pitää yleensä matkustaa, kuka nauttii lomastaa jos tarvitsee koko ajan miettiä mitä mikin maksaa. Suosittelisin pysymistä Suomessa. Langkawi on siis niin upea paikka, etten usko he edes haluvat köyhiä sinne, ovat vaan tyytyväisiä kun pysytte Thaimaa puolelle, se sopinee teille paremmin muutenkin. Malesiassa on tasoa !

Vierailija

Taas täällä on näköjään joku hölyn pölyn puhuja,katso asiat on sillälailla etttä Suomessa on edelleen ihmisiä jotka ovat onneksi hintatietoisia.Asia on sillälailla että parempi esim Aasiassa matkustaessa otta selvää hinnoiista ja tingata. Vain tyhmä maksaa liikaa lennoista,hotelleista,jakaikesta oleskelusta kohteessa(taksit,ruokailut,retket,ostokset YM).Loma taso ei laske milläänlailla kun on hintatietoinen,päinvastoin jää rahaa normaaliin elämiseen myös kotimaassa, eikä kulje lomalla lompsa levällään ja maksaa tyyliin"artistimaksaa kaikesta tinkaamatta sen hinnan mitä pyydetää.Hintatetoisen normaalituloisen ihmisen ei tarvitse irvistellä seuraavaa vuotta ja miettiä miten seuraavan Visalaskun kanssa pärjätään kun pitäis vielä hoitaa ne asuntolaina ja auton osamaksu lyhennykset,lsäksi vinkua että mua on kusetettu reissussa kuten useilla matkailu aiheisia Foorumeja lukiessaan on voinut todeta.Sitte vielä se Langawi eikä Myöskään muut Malesian rantaloma kohteet ole yhtään sen erikoisempia/parempia verratuna Thaimaan rantaloma kohteisiin,tosin makuasioista ei voi kiistellä.  Myöskään Kuala Lumpur ei ole parempi verrattuna Bangkokiin,päin vastoin Bangkok pesee Kuala Lumpurin mennen tullen kaikissa asioissa.Asiahan on niin että Suomalainen ei voi möntää tosiasioita kun on ostanut kalliimman ja näin ollen mukamas paremman matkan kuin Thaimaan matkan.PS nyt vielä semmoinen asia että tuota Asiiaa on tullut koluttua 20 vuotta myös muut valtiot kuin Thaimaa ja tiedän kokemusteni kautta mitä puhun. T.Thaimaan Tietäjä?...

Vierailija

Thaimaata, Malesiaa ja Aasia on täälläkin koluttu jo 25 vuotta. Totuus vain on että Bangkok on roskainen slummi ja Kuala Lumpur siisti ja hieno kaupunki.

Siinä olet oikeassa että on tyhmää maksaa liikaa. Vaikkapa siellä Langkawilla niiden turistisalueiden ravintoloissa saa maksaa ainakin kymmenkertaisen hinnan mitä samat sapuskat maksaa paikallisille. Kannattaa ihan jo kokemuksenkin vuoksi lähteä illalla syömään Kuah Townin ruokakojuihin joissa ne paikallisetkin syö. Turistialueiden vedättäjäkauppiailta ei kannata ostaa mitään vaan mennä vaikka Kuahin korealaisten tavarataloon shoppailemaan niinkuin paikallisetkin

ERTSU

Totta on että Kuala lumpur on suurkaupungiksi tosi siisti ja koin sen myös turvalliseksi :) Ja aasiassa paljon matkustelleena, langkawilla ilahdutti, kaupoissa sai olla ihan rauhassa, tyrkyttäjät loistaa poissaolollaan. Viimeksi oltiin sunset beach hotellissa, lähellä underwater worldia, itse en allasta kaipaa ja ihastuinkin tähän lämminhenkiseen pieneen hotelliin tavattomasti. Kiva ja rauhallinen paikka, josta kuitenkin löytyy tekemistä. suosittelen. sinne matkani suuntaa seuraavaksikkin.  Melkein kannattaa ottaa suora lento thaimaan puolelle, siitä junalla,bussilla satuniin ja lautalla langkawille. Pidän parempana kuin thaimaan lomasaaria :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat