Victorinox-kassit?

&Beyond

Uutta reissukassia (en siis matkalaukkua vaan nimenomaan kassia) olen vailla. Muutaman kerran olen nähnyt maailmalla todella fiksun näköisiä Victorinoxin kasseja ja sellaista tekisi nyt mieli, mutta mistähän sellaisen voisi ostaa? Onko jolla kulla tietoa ostopaikasta, netistä löytyy vain Jenkkiläisiä kauppiaita, täytyyhän noita Euroopastakin saada? Vai tartteeko mennä Sveitsiin ostoksille?
Siis tällainen: http://www.victorinox.com/ch/product/Travel-Gear/Category/Collections/CH...

Kommentit (5)

&Beyond

Mulla on selvästi aukko sivistyksessä tuon googlettamisen kohdalla kun en toisellakaan yrittämällä löytänyt. Voisitko \"kuukkeli\" laittaa pari linkkiä?

Marjuska

Onhan kassi hyvännäköinen ja hyvin valmistetun näköinen mutta epäkäytännöllinen kun on yhtenäinen suuri sisätila, vain pieni lokero päässä.
Vastaavia kasseja tai trolleja on sellaisia joiden sisätila on jaettu kahteen tai kolmeen osaan ja pieniä lokeroita/taskuja useampia.
Tietenkin matkaajilla on eri tarpeita, useimmiten kyllä useat lokerot eivät ole haitaksikaan.

&Beyond

Kiitos oikaisusta ja huolenpidosta; mä nyt kuitenkin tarvitsen ja haluan juuri tuollaisen kantovälineen. Yhtenäisenä tilana lähinnä siksi, että aika monesti reissussa mukana kulkee kameran jalusta, joka on n. 12 x 74 senttinen paketti. Ostopaikkakin löytyi: http://www.worldofbags.de
Tuolla näkyi olevan muutenkin aika hyvä valikoima laukkuja, kasseja ja reppuja. Lupasivat toimittaa tilatut kassit kotiovelle alle viikossa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat