Aktiviteetteja Teneriffalla

Odotusta ilmassa

Olemme lähdössä kahden 15-vuotiaan neidon kanssa viettämään talvilomaa Teneriffalle (Playa de las Americans). Paikka on meille entuudestaan tuttu, mutta kun meille ovat riittäneet uima-allas ja rantakatu viihdykkeeksi, niin arvatenkin nuoret matkakumppanimme kaipaavat myös jotain muuta. Loropark on toiselle entuudestaan tuttu, ja sinne menemme taas, mutta mahtaako löytyä jotain muutakin nuorisoa kiinnostavaa? Onko Americansista sujuvat kulkuyhteydet Pueto de la Crutziin?

Kommentit (3)

baraja

Americasista pääsee ainakin Titsan express bussilla 343 sinne Puerto de la Cruziin. Aika pitkähän tuo matka on, eikä busseja mene kuin suunnilleen tunneittain klo aamukuudesta iltayhdeksään. Ei nyt ihan maalman paras ja sujuvin yhteys, mutta pääsee siis kyllä.

baraja

Nuorisolle tekemistä Teneriffalla?? No, tässä ainakin muutama mieleen tuleva juttu:
Vesipuisto Siam Park, retki Teidelle mukaanlukien se tulivuorinäyttely/museo, Aqualand Costa Adeje, Kamelipuistossa pikkuratsastukset, Las Aguilaksen viidakkopuisto... ja vaikkapa apinapuisto Monkey Park aivan siinä Americaksen lähellä. Kyllä noilla jo alkuun pääsee, mutta kannattaa kyllä tehdä valintoja, sillä muuten ainakin yhdestä viikosta tulee liian hätäinen. Ja onhan siinä Americaksen lähellä siinä Buzanadan kylässä Bananerakin, jossa voi tutustua banaaniplantaasin toimintaan. Tässä siis pikkuvinkit ensialkuun. ;)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat