Wow-travel

puertorico

Onkohan kenelläkään kokemuksia wow-travelista matkanjärjestäjänä? Kertokaa kokemuksianne, jos tiedätte jotain...Vähän arveluttaa varata matka sieltä, kun heidän nettisivut on niin olemattomat..
Kiitos jo etukäteen!

Kommentit (7)

kuukkeli

Ne on niitä pahamaineisen Grouponin matkoja. VARO!
Ensin on halpa hinta johon sitten jälkikäteen lyopsetään lisää ja hinta moninkertaistuu.

Uskoisitko jos lupaisin myydä aitoja 500e seteleitä 10e kappale?

Vierailija

En kylä lähtisi niiden matkoile sillä on kokemusta ja se on huono.

Gran Canaria matka oli katastrofi. bussi lento kentältä sai hakea, bussikuski oli kylä siellä muta väärällä kyltillä varustettuna. Hotelli oli vaihdettu huonompaan ei olut luvattua uima alasta eikä mitään muutakaan. Hotellissa oltiin ilman vettä 2 päivää.aamupala oli niin vähän että hyvää jos ehtii saada jotain.Eli en tosiaan menisi ostaman matka niiltä.Ja kaiken lisäksi niin ei vatsaa vies teihin kun matkan jälkeen yrittää tavoittaa niitä.Suomen kuluttajavirastosta sai tietä etä on olut ja on paljon vaikeuksia tuon WoW travelin kansa. 

Vierailija

Ei kannata missään tapauksessa lähteä! Itse olin Wow-travelin matkassa Antalyassa maalis-huhtikuussa enkä enää mistään hinnasta lähtisi uudestaan. Vaikka hinta vaikuttaa olevan halpa otetaan rahat paikan päällä moninkertaisesti takaisin. Hotellit eivät todellakaan vastaa kuvauksia ja matkanjärjestäjä ei vastaa millään tavalla valituksiin tai kysymyksiin. Älä mene! Pääset halvemmalla ja helpommalla kun otat matkan jonkun tunnetun matkanjärjestäjän kautta tai sitten omatoimimatkana.

Vierailija

Olimme huhtikuussa 2013 Wowin järjestämällä Turkin kiertomatkalla, joka ylitti kaikki odotukset. Tosin lisämaksua tuli täysihoitopaketista, mutta kokopäiväretkien aikana omatoimiruokailu olisi ollut suorastaan mahdotonta. Ravintolat olivat valmistautuneet tuloomme ja saimme hyvät ruoat nopeasti. Opastus oli englanniksi, joten ihan ummikkojen ei ehkä kannata näille retkille lähteä.

Vierailija

Oltiin viime viikolla Länsi-Turkin kiertomatkalla mieheni kanssa. En todellakan suosittele kenellekään. Kauheata rahastusta ja painostusta ostamaan mattoja, koruja ja nahkatakkeja kalliilla hinnalla. Ja opas nimeltään Muhittin oli omaa luokkaansa. Hän oli olevinaan suomen kielen taitoinen, mutta kielitaito  oli lievästi sanoen kehno. Hän oli bussissamme pari tuntia päivässä. Ainoa asia minkä hän kertoi, oli että olemme Turkkilaisten kanssa sukulaiskansoja ja mongoleja. Meille tuli viimeisessä hotellissa ongelmia täysihoitorannekkeiden kanssa. Soitin Muhittinille useaan otteesees, että hän hoitaisi asian kuntoon hotellin kanssa. Hän ilmoitti, että asia ei kuulu hänelle, hän ei tunne ääntäni eikä hoida asiaa. Ja paiskasi puhelimen luurin korvaani. Jouduimme maksamaan juomia, joiden piti kuulua all inclusive pakettiin, hotellin henkilökunta uhkaili meitä poliisilla jos emme maksa. Niin että jos Turkissa tulee jotain ongelmia ja tarvitaan oppaan apua, voitte olla varmoja, että Muhittin ei auta. Voipi olla orpo olo, jos joutuu ryöstetyksi tai sairastuu ja joutuu setvimään yksin asiat ilman opas Muhittinin apua. Joten, älkää menkö Turkin matkoille, jos oppaan nimi on Muhittin. Hänen numeronsa on 05534041246. Jos hän vastaa, älkää menkö matkalle.  Lisäksi hän tuli silmille, jos joku matkalainen erehtyi kysymään häneltä jotain. Kaikki pelkäsivät häntä.

Vierailija

Tulimme mieheni kanssa lauantaina Länsi-Turkin kiertomatkalta. Sairastuin sunnuntaina campylobakteerin aiheuttamaan ripuliin. Olin sairaalassa tiputuksessa 3 vrk., sain letkun kautta sekä suolaliuosta että antibiootteja. Lääkäri sanoi, että campylobakteerin saa, jos leikkaa raakaa lihaa ja samalla veitsellä leikkaa kasviksia ja pastöroimattomasta maidosta. Bakteerin tämisaika on 3-5 vrk. Kävimme syömässä ainoastaan yöpymissämme hotelleissa ja ravintoloissa, johon opas meidät vei retkillä. Desinfioimme koko ajan käsiämme ja joimme ainoataan hotellien pullovettä. Joten enpä todellakaan suosittele ko. matkanjärjestäjää. Oli viimeinen Turkin matka osaltani.

Vierailija

Olimme kaverini kanssa wow-travelin järjestämällä reissulla Sidessä, ja ei ole mitään valittamista. Moni suomalaisturisti valitti siitä että hotelli sijaitsi n. 3-4km päässä Side:stä, ja siksi ruokapaikkoja tai kauppoja ei ollut kävelyetäisyydellä, mutta bussilla pääsi alle 5min:ssa Side:een ja matka maksoi 1e/suunta. Kulkeminen oli siis todella helppoa kun jaksoi vaan sen verran nähdä vaivaa että käveli hotellin eteen bussipysäkille. All inclusive-pakettia ei tyrkytetty mutta kysyttiin halutaanko vaihtaa siihen, n.90% varmasti vaihtoi, en ymmärrä miksi. Itse halusimme kierrellä muita paikkoja eikä vain istuskella hotellialueella päivästä toiseen. 

Kaikki järjestelyt meni niin kuin sovittiin, ja lennot ym aikataulut olivat ajallaan. Itse suosittelen että jokaiselle matkalle lähtee pienellä seikkailumielellä, koska yllätyksiä voi tulla aina ja se kuuluu asiaan. Toisessa maassa on aina eri säännöt ja kulttuuri, ja esim Turkissa basaareissa kulkiessa joitakin ärsyttää kun myyjät "tyrkyttävät" ostamaan tuotteita ja huutelevat jatkuvasti perään mutta kaikki riippuu siitä miten asiaan suhtautuu.

Ennen omaa matkaamme luin pelästyneenä kaikkien kommentteja wow-travelista, mutta epäilin kylllä että niiden kirjoittajat eivät olleet kovin kokeneita matkustajia.. Omaltakin reissultamme löytyi juuri noita valittaja-turisteja, joilla on aina jotain negatiivista sanottavaa. 

Tiivistettynä siis: suosittelen kokeilemaan!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat