Mikä hetki on matkan paras?

Late

Joku paljon matkustava sanoi jossain lehdessä, että parasta matkassa on kotimatka! En ole samaa mieltä, oletteko te? Minusta paras hetki on se, kun lentokone nousee Helsinki Vantaalla taivaalle ja kaikki ihanuus on edessä.

Sivut

Kommentit (16)

Marjuska

Paras hetki; ensimmäinen ilta hotellilla kun tullimuodollisuudet ovat ohi, usein ovat hankalia jonotuksineen ja viisumeineen, matkatavarat tallella ja kuljetukset sujuneet. Silloin kaikki on vielä edessä ja odotukset korkealla. Silloin voi rentoutua olutlasillisella ja hyvässä seurassa. Lomaseurahan on aina hyvää!

kaisu

Matkan paras hetki on ensimmäinen aamu. Ihana herätä aikaisin ja laittaa kahvi tai tee kiehumaan ja mennä parvekkeelle sitten juomaan ja haistelemaan aamun tuoksuja ja kuullostelemaan alkavaa päivää. Lukea rauhassa kirjaa ja odotella puolison/lasten heräämistä.

Mathias R

Kone nousee kotimaan kentältä ja voi sanoa \"nyt sitä laukku lähettiin\" toinen on seuraavana aamuna hotellin parvekkeella, katsastaa ymäristö, kun loma on vielä edessä. Sytyttää savuke kiireettömästi, se kuuluu vain lomalle, kotona se ei syty.

Ulpukka

Suljen laukut kotona,hyppään taksiin,joka vie Helsinki-Vantaan kentälle.
Silloin reissu on alkanut ja on täynnä odotuksia.Se kutkuttava tunne tulee aina,lähdön hetki on se paras hetki.

Arja

Niitä parhaita hetkiä on monta. Aluksi tulevan matkan suunnittelu. Etsiä kohteesta tietoa kirjoista, netistä muiden blogeilta, suunnitella nähtävyydet mitä haluaa kohteessa ehdottomasti nähdä. Viimeinen kuukausi ennen matkaa alkaa miellyttävä kihelmöinti koko kehossa! Vihdoin olemme päässeet matkaan ja paras hetki ehdottomasti on kun kone noudee ilmaan ja taas ollaan matkalla. Ihanaa!

Tirlittan

Minulla matkan paras hetki on juuri nyt käsillä.
Uusi matkakohde on päätetty ja tilattu, hetki sitten sähköpostiin ilmestyi matkavahvistus ja dokumentit.
Riemullinen tunne kun taas uusi matka on muuttunut ajatuksista todeksi.

Parhaus

Samaa mieltä Kaisun kanssa, että paras hetki on ensimmäinen aamu vieraassa paikassa. Aamiaisella hotellissa jossain ihanassa lämpimässä paikassa. Kahvia, aamiaisbuffet,aurinko paistaa. Kotimaa ja sen huolet ja kylmyys kaukana takana. Aamiaisen ja hyvin nukutun yön jälkeen on ihana lähteä tutustumaan uuteen ympäristöön.
Toinen hyvä hetki on illalla,kun väsyneenä palaa hotelliin.Käy suihkussa, illallisella ja sen jälkeen huoneeseen suunnittelemaan seuraavan päivän ohjelmaa ja tutkimaan otettuja valokuvia.
Viinan juomisesta en välitä. Selvin päin ja hyväkuntoisena on mukavampaa.

vanhamies

Vaikka kai olenkin typerä ja juntti ja tuulipuku ja suomalainen idiootti joka ei ymmärrä matkustamisen ihanuutta enää 40 v jälkeen, niin vastaan kysymykseen:
parasta matkustanisessa on hikivantaalta tultaessa se ensimmäinen lihapiirakka paljolla makkaralla ja ihan oikealla juustolla sekä litra ihan oikeata maito, ei sitä UHT:tä. Sitten seuraava on ihan oikea kotiruoka oikeilla aineksilla olen mies 57v ja kokkaan meillä). Aina on mukava käydä ja olla kaukana kotoa ja aina jopa oppiikin uutta. mm tällä matkalla jolla vieläkin olen, opin rakentamaan ruokaa bulgurista, en muuten osannut aiemmin!! et pojaat sillai ja flikat kans

Tirlittan

Kyllä tuossa mielipiteessä jotta parasta matkassa on kotiinpaluu on vinha perä.
Eilen palasin viiden päivän matkalta ja sain ensimmäiseksi syliini onnesta riehuvat ranskikset.
Senjälkeen eteeni laitettiin viipale Fazerin ruislimppua päällysteenä HK.n sinistä ja suolakurkkua maitolasillisen kera.

Silloin ymmärsin jälleen kerran mitä tuo oma maa mansikka, muu maa mustikka tarkoittaakaan.

Iitukka

Paras hetki on se, kun kone nousee Helsinki-Vantaalta ilmaan, seura on hyvää ja kaikki edessä. Seuraavaksi paras hetki majoittumisen jälkeen: lasillinen hyvää, rentoutuminen ja rakas.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat