Turvallisin lentoyhtiö

Igors

http://yle.fi/uutiset/finnair_on_maailman_turvallisin_lentoyhtio/6442429

Mielestäni aika hyvä uutinen juuri tähän aikaan.
Tosin täytynee heti sanoa että kyllähän kaikki lentoyhtiöt jotka Euroopassa lentoja hoitavat ovat turvallisia, mutta onhan tietenkin niissäkin pieniä eroja.

Kommentit (3)

Arja

Finnar on varmasti turvallisin, mutta ei paras! Kauan sitten lomalento Finnairilla paluumatka Vietnamista. Lento lähti klo 12 ja illalla klo 22 saatiin ensimmäisen kerran ruokaa. Vastaavasti pari vuotta sitten paluulento Kuuubasta lomalento, amerikan mantereella viimeinen ateria, ei edes aamiaista tarjoilu! Matkaa oli kuitenkin lennetty monta tuntia. Kone laskeutui aamulla. Siitä matkattiin vielä pari tuntia kotiin! Ei enää koskaan lomalennoille,se on päätetty! Finnairin reittilennot ovat kohtuullisia. Ruoka tosin ei ole hääviä! Vietnamiin olemme taas lähdössä helmikuussa, lennämme Finnairilla Frankfurtiin ja sieltä Vietnam Airlinesillä Hanoihin.

Tirlittan

Aivan turhaan me suomalaiset aliarvostamme maatamme ja mainettamme maailmalla.
Ykkössija Finnairilla ja amerikkalainen CNN on listannut Euroopan \"kuumimmat\" matkakohteet ja sieltä löytyy oma pääkaupunkimme sijalla 7.

Volga

Tässä puhetta turvallisimmasta lentoyhtiöstä eikä mistään ruoan jakelusta. Oletteko sokeita vai lämpimiksennekö siellä Samarassa kirjoittelette ? Venäjän Tupolevit ovat parhaita ja turvallisia :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat