PALMUMATKAT - uusi matkanjärjestäjä Suomeen

Hispania

Toisessa ketjussa mainittiin uusi Palmumatkat joten kerätään tähän siitä infoa. Firman taustalla hiljan kaatuneen Hispanian kuubalaisvahvistus Ernesto

http://www.matkaviikko.net/uutiset_nayta_uutinen.php?id=4276&off=4

http://www.palmumatkat.fi/

Osakepääoma kovin pieni, vain 10 tonnia
http://www.taloussanomat.fi/yritykset/uudet/uusi-259912/

Sivut

Kommentit (47)

nettari

Yhtiön osoite PL 101, 00251 Helsinki
Samassa postilokerossa monia firmoja, mm. Matka-Vekka

Ferragut Planells Antonio Juan, Toimitusjohtaja
Tästä miehestä ei löydy netistä yhtikäs mitään infoa.

matkaaja

Matkamessuilla ainakin ovat mukana joten josko siihen mennessä.

Tuo tj kuulostaa vähän oudolta kun täysin tuntematon nimi. Ja rahaa firmaan on laitettu vain kymppitonni.
Suosittelen luottokortin käyttöä maksussa jos innostuu matkan ostamaan. Costa del Solilla Hispanialla loppui luotto kokonaan ja joutui ensin lopettamaan ne matkat. Ilmeisesti Palmumatkoillakaan ei ole luottoa sillä suuntaa kun eivät sinne matkoja tee.

Kalle

vakavarainen? 10 000 pääomaa ja kaksi herroista konkurssiin menneestä Hispaniasta??
suomalainen? yritysreskisterissä ei yhtään suomalaista nimeä. On Suomessa rekisteröity, mutta ei missään nimessä SUOMALAINEN yritys.
Mallorca? kesän kohteena Mallorca, jossa jo muutenkin joka vuosi ylituotantoa. Kohteet siella myos täysin väärin valittu, kuin myos hotellit. Suomalaisia ei kiinnosta Palma eika Arenal. Halutaan rannalla sijaitsevia huoneistohotelleja.
Toivottavasti takuu on riittävän suuri, että kohteisiin jääneet asiakkaat saadaan takaisin. Tällä reseptillä yritys ei kauan toimi.

Soller

Oliko siellä omistajissa samoja nimiä jotka omisti Hispaniaa? Hispanian omistajistahan toinen pidätettiin kesällä Tanskassa talouspetosten vuoksi.

Kalle

Kasittaakseni Chavez ja Ferragut ovat Hispanian ex johtajia eli vaikka eivat olleet osakkaina, olivat kyllä vastuussa tuotannosta ja myynnistä joten osasyyllisiä firman kaatumiseen aivan varmasti. Tuo Tanska huhu lienee perätön, silla ei siinä ollut muuta kuin espanjalaista rahaa. Palmun idea lienee haalia kasaan Alman, Air Finlandin ja Hispanian entiset asiakkaat, mutta eivät kuluttajat tyhmiä ole ja kyllä muistavat vaikeudet päästä takaisin kun ko. firmat kaatuivat. Ja kun nyt vielä uutisoidaan että Air Finlandin palautuksia voivat odotella jopa vuosia, luulisi porukoiden käyttävän jo tutuksi tulleita ja turvallisia matkanjärjestäjiä.Palmu luultavasti ostaa lentopaikat Norwegianin normaalilta HEL-PMI reitiltä, siellä helppo asiakkaan paketoida omat matkat Mallorcalle ja halvemmalla. Nuo gourmet jne paketit vaikuttavat aika hätäiseti kasatuilta Palmun tuotannossa.

vanha poukama

Chavezin kanssa puhuin puhelimessa silloin aikanaan kun ei vielä ollut Hispanian johtaja kun oli kaikenlaista ongelmaa Hispanian matkan kanssa mutta en kyllä silloin saanut hänen suomenkielestään mitään selvää joten toivottavasti on vuosien mittaan jo oppinut suomea.

Kyllä suomessa toimivalla firmalla pitäisi olla johdossa joku joka osaa maan kieltä ja tuntee maan tavat.
Itse asiassa olin erittäin usein Hispanian matkoilla ja eritoten edullisilla äkkilähdöillä mutta sen jälkeen kun Chavez tuli johtoon hinnat nousivat rajusti enkä sitten enää loppuvuosina ostanut Hispanialta matkoja.

Tanskan \"huhu\" kyllä pitää paikkansa sillä Hispanian omistajat oli kyllä espanjalaisia mutta toinen heistä pidätettiin Tanskassa jossain taloussotkujen yhteydessä viime keväänä.

Seuraan firmaa mielenkiinnolla ja voin matkan ostaakin mutta luottokortilla enkä kovin paljoa ennakkoon maksa silläkään.

Jotain laittomuuttakin löytyy heti heidän nettisivuiltaan. Sivuilla ei lainvastaisesti kerrota lainkaan paljonko maksaa soittaa heidän lisämaksullisiin 020-puhelinnumeroihinsa.

Hintoja kun katsoo niin vaikkapa kesäkuun puolessävälissä ennen kesälomakautta 2hlöä Cala Mayoriin * hotelliin maksaa 1400 euroa eli aika kova hinta noin heikosta hotellista.

Lennot näkyy olevan Mallorcalle Norwegianin reittilennoilla ja Ibizalle Air Europan tilauslennoilla.

matkamies

Jos tuo on uusi Hispania, kiitos ei.
Ihmettelin miksi vain Espanjan saarille.
Jos firmalla on osoite samassa rakennuksessa kuin missä on MAtka-Vekan hallinto, se ei todista mitään.

Kalle

Hyva kirjoitus \"vanha poukama\".

Tuo puhelinnumeron maksullisuuden ilmoittamatta jättäminen on hyva esimerkki, etta suomalaista lainsäädäntöä ei hallita.
IBZn lentosarja on tuomittu epäonnistumaan.

Moilanen Joensuusta

Air Finlandin vakuusmaksu ei näytä kattavan korvauksia, mistä voisi tarkastaa, onko Palmu laittanut peliin järkevän tuntuisen takuun?

Kalakukko

ei Chavezilla vielakaan taida suomenkieli (kirjoitusvirheitä myös englanniksi...) hallussa olla, tässä muutamia poimintoja saitin varausmoottorista.

Huonetyypit usein vain englanniksi, huoneistoja ei sen kummemmin esitelty, onko studio vai erillisiä makuuhuoneita ja esim Plazamar huoneistohotellissa myynnissä dblroom, vaikka hotellissa vain huoneistoja ja studioita. Hyvin harrastelijamainen kyhäelmä koko sivu.

Luksusta Classic Window Double room
City-Dinning-Shopping Double room Superior
Luonta Double room
Luonta Double room Sea View
Double room Golf Paket

jne jne....

Moilaselle

Lainaus:
Air Finlandin vakuusmaksu ei näytä kattavan korvauksia, mistä voisi tarkastaa, onko Palmu laittanut peliin järkevän tuntuisen takuun?

Kannattaa kysyä Kuluttajavirastosta miten iso vakuus on.

Vähän epäilyttää kun yhtiön osakepääoma on vaivaiset 10 000 euroa. Jo yksittäinen lomalento on sellainen 150 000 euron bisnes.

Palmumatkat muuten osallistuu ensi kuussa Matkailumessuille joten sinne jokainen kyselemään firman talousasioista ;)

Matkaaja Kalliosta

noin pikaisesti katsottuna en kylla näe minkäänlaista kannattavuutta firmalla... yrittää nyt tulla espanjalaisena matkanjärjestäjänä jo muuten täysille pikku Suomen markkinoille...amätöörimainen sivukin. Ei innosta varaamaan.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat