Suurimmat pakettimatkanjärjestäjät lentäen

Suomessa

Vuoden 2011 markkinaosuudet lentäen tehtävissä pakettimatkoissa:

1. Aurinkomatkat 33,7%
2. Finnmatkat 28,1%
3. Tjäreborg 19,9%
4. Lomamatkat 5,7%
5. Detur 2,3%

Mutta onko missään näkynyt kuinka Apollomatkoilla on mennyt?

Sivut

Kommentit (22)

Tirlittan

Niin, missä Apollo?

Pari vuotta sitten tälläkin palstalla lyötiin rumpua jotta rajua kilpailua tulossa, älkää vain tilatko kesän matkojanne vielä.
Tulee uusi matkanjärjestäjä uusine mielenkiintoisine matkakohteineen ja pistää pakan uusiksi pohjia myöten......

Paha mennä sanomaan sen enenpää kun en ole Apollomatkoilla ollut, mutta ainakin matkatarjonta ei silmissäni poikkea mitenkään noista listalla olevista matkanjärjestäjistä.

Eetvartti

En kyllä tunne ketään joka olisi Apollomatkoilla ollut ja kun työpaikalla tuli firma puheeksi niin suurin osa ei ollut kuullutkaan Apollomatkoista.
Sen verran matalaa profiilia ko. firma on vetänyt että ei ole mainoksiakaan pahemmin missään näkynyt tai sitten olleet niin huomaamattomia ettei ole jääneet mieleen.

Vierailija

maakuntien miehet ja naiset eivät tiedä kuin noista vanhoista suurista.
Mutta onko tullut mieleen se että tilastoja tehdään eli niihin otetaan ne vastaukset jotka tilaaja haluaa? Apollo on ihan samanlainen kuin mikä tahansa muukin, mutta Deturilta en mitään
ostaisi.

faktaa

Martta

Onko siitä jo kaksi vuotta kun Apollo aloitti? Itse tunnen kyllä muutamia jotka ovat olleet Apollon matkoilla viime kesänä Kreikassa ja ovat olleet tyytyväisiä. Omaa kokemusta ei vielä ole, vaan \"kuulopuheita\".

A.Pollo

Kovin tosiaan Apollo pitää matalaa profiilia Suomessa mutta Pohjoismaissa mainostavat olevan miljoona matkustajaa vuodessa eli yhtä paljon kuin Suomessa kaikilla matkanjärjestäjillä yhteensä.

Iso tekijä Pohjoismaissa, pieni Suomessa.

rea-listi

2 kesäsesonkia takana Apollolla.
Ennakkoluuloiset ja kielitaidottomat (sisä-ja pohjoisen maan asukkaat) eivät uskalla ostaa Apollolta, ymmärrettävistä syistä valitse Apolloa. Ihme olisi myös se jos ajaisivat ohi AM:N jolla on vuosia takana jos miten paljon.

Late

\"Ennakkoluuloiset ja kielitaidottomat (sisä-ja pohjoisen maan asukkaat)\" Hih! Rea-listi jäit nyt itse rysänpäältä kiinni ennakkoluuloista.

Tundran asukki

Pohjoismaan asukkaana olen jopa kysellyt Apollolta mikseivät lennä lähikentältä sillä mielelläni käyttäisin firmaa mutta kaikki vain keskittyvät sinne Hesaan vaikka pohjoisessa saisi paremman hinnan matkoista.
Joskus harvoin kun täältäpäin on ollut lentoja oli äkkilähtömatka tarjolla 800 eurolla. Samana päivänä samalla matkanjärjestäjällä samaan hotelliin oli Hesasta lähtöjä 300 eurolla.

Tirlittan

Vaikka täällä nyt taas puhutaan väheksyen \"maakuntien miehistä ja naisista\" niin kiistaton tosiasiahan on, että me Takametsien Tarjat ja Tuomo tavalliset olemme se ryhmä joka Suomen matkailubisnestä pyöritämme.

Meistä riippuu matkanjärjestäjien nousu niin kuin myös tuhokin.

tupu

Minä kuulun ryhmään \"sisä- ja pohjoisenmaan asukkaat\". Olen silti ollut Apollo-matkojen reissulla ilman mitään ongelmia. Mitä kummaa ne ongelmat mahtaisivat olla? Samalla reissulla oli ihmisiä kautta koko Suomen, enkä huomannut kenelläkään mitään sen kummempia ongelmia.

Sari

Hienoa että on pieniä ja suuria matkanjärjestäjiä, lentäen ja laivalla :) Jokaiselle jotakin :)

Pidän Aurinkomatkojen ja Finnmatkojen matkoista. Suuri on kaunista. Pidän erittäin paljon myös pienistä, kuten Pamplemoussesta. Pienikin on kaunista. Kiinnostuneena tutkin myös uudet, kuten Palmumatkat. Onko siitä jo kokemuksia kenelläkään?

AjnaAlie

Ollaan täällä Meksikon Jukatanilla Playa del Carmenissa (lento Cancuniin) kahden pariskunnan voimin Apollon matkalla. Olimme suunnittelemassa omatoimimatkaa, mutta Apollon tarjonta voitt. Emme ehdoin tahdoinkaan halua all-inclusivea jossakin lähiössä (sitä tarjontaa täällä riittää), vaan pyrkimys on tutustua matkakohteeseen ja ympäristöön omatoimisesti. Kaupungin sykkeessä, mutta omalla yksitysellä rannalla palmujen katveessa, nautimme tässä terassillamme Karibianmeren uskomattoman kauniista turkoosin sinestä, aaltojen kuohuista, auringon lämmöstä... ja Margaritoista:)

huomenna taas

jaa että takametsien miehet ja muijatko Suomen matkailua pyörittää? Saattaa olla niin sillä takametistä mennään varmaan turvalliselle valmismatkalle, maalikyliltä taas otetaan lenot ja hotelli ja mennään minne mieli tekee. Ei olla tilastoissa, ei noissa joista tilatoa pitää suurten seuramatanjärjetäjien käskystä tilastonikkairt.
Omatoiminen matkailu kasvaa koko ajan. Muutkin kun nuoriso haluaa matkustella individuaalisti.

Hywät tawat kunniaan

Tässä ketjussahan puhutaan pakettimatkanjärjestäjistä. Turha tuoda tänne omia harhojaan ennakkoluuloisista ja kielitaidottomista sekä luuloja omatoimimatkaajista.

AjnaAlie

Apollo on todellakin pitänyt matalaa profiilia Suomessa, ennen Meksikon matkaamme olin mielikuvissani laittanut sen johonkin Deturin luokkaan = ei-kiinnosta. Matkaa varatessamme tutustuin luonnollisesti yhtiöön tarkemmin: Apollo kuuluu Kuoni Travel-konserniin (sveitsiläinen, perustettu jo v.1906, henkilöstö yli 9000, joista 1000 pohjoismaissa Apollossa) eli todella iso toimija maailmalla.

Varovaisen alun jälkeen näyttävät v.2013 alusta laajentavan toimintaansa ja matkavalikoimiaan Suomessakin, tosin luxusmatkat pitää edelleen ostaa Ruotsista (eivät kai luota niiden kysyntään täällä:) Apollolla taitaa olla kuitenkin pitkä matka päästä Suomessa kolmen suurimman matkanjärjestäjän joukkoon, varsinkin jos markkinointi on sitä mitä se on ollut tähän mennessä! Joidenkin mielestä Finnairin käyttö lentoyhtiönä voi lisätä Apollon suosiota.

Apollon nettisivut ovat vaatimattomat verrattuna meidän johtavien matkanjärjestäjien sivuihin, lisäksi Suomen toimiston tiedot ainakin Meksikon hotelleista olivat erittäin puutteelliset (otimmekin niistä itse selvää suoraan hotellista). Meksikossa käytimme Apollon lisäpalveluista ainoastaan hotellikuljetuksia, arvosana erinomainen (uudet ilmastoidut 10 h pikkubussit), matka oli odotusten mukainen, Jukatan/Playa del Carmen on loistokohde!

Menomatkalla kentällä oli myös Apollon suomenkielinen opas, lisäksi kohteessa olisi ollut myös tarjolla opaspäivystyksiä hotelleissa sekä Apollon retkiä, joista osassa suomenkielinen opastus. Ainoat miinukset matkalla sai taas Finnair, paluumatkan myöhästyminen (no ilmoille hekään eivät mahda mitään) ja varattujen paikkojen sotkusta he syyttivät paikallista Cancunin kentän maahenkilökuntaa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat