Löysitkö matkan eilisillan lomavalvojaisista?

AjnaAlie

Ainakin meillä Finnmatkoilta lomia ostaneilla oli eilen tilaisuus varata edullisia lomia, varttitunnin välein sivulle tuli uusia tarjouksia. Niitä oli laidasta laitaan, suurin osa tammikuulle eri puolille maailmaa. Oma kiintiömme täksi talveksi on jo täynnä, mutta mielenkiinnosta seurasin tarjontaa. Bongasiko joku teistä mieleisensä matkan? Omaan silmään pisti vaikkapa tarjous suorat lennot Phuketiin 695e. Linkissä tosin ei enää näy yksittäisiä eilisen tarjouskohteita.
http://www.finnmatkat.fi/Edut-ja-tarjoukset/--/Lomavalvojaiset/

Kommentit (5)

Jussi

Eipä ole tapana tehdä yht`äkkisiä matkapäätöksiä.
Kunnolla pitää harkita ja valita matkakohde, se on myös osa tulevan matkan viehätystä.
Muutama euro sinne tai tänne ei paljon merkitse.

Tirlittan

Joskus on oltava valmis myös tarttumaan heti tilaisuuteen ettei käy niin että löytääkin luun kädestään ja jää rannalle ruikuttamaan.....

AjnaAlie

Näin eläkkeellä on mahtavaa, kun voi tehdä talven aikana useampia matkoja, sekä hyvin suunniteltuja, että myös extempore tartu-tilaisuuteen-lomia, niin hintavia kuin edullisiakin! Joskus tuntuu siltä, että on erityinen häpeä varata vain-tänään-tyyppisestä tarjouksesta huippumatka. Miksiköhän?

Jussi

Mielestäni tässäkin asiassa on jokaisella valinnan vapaus.
Joku harkitsee pitempään kohdettaan joku toinen tekee äkkipäätöksen. Sitä ei kukaan voi määritellä, kumpi tapa on parempi.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat