Lumilomille?

AjnaAlie

Kuka aikoo lomailla lumilla, koti- tai ulkomailla hiihtäen tai lasketellen? Vielä 90-luvulla vietimme kaikki loma-ajat mökillä, niin kesät kuin talvetkin, melkein ainoa poikkeus oli viikon-kahden lumiloma Lapissa. Sitten 2000-luvulla matkoja alkoi tulla lisää, ja nykyään kesät kuluvat tiiviisti mökillä edelleenkin, mutta talvisin lämpö, aurinko ja rannat kutsuvat! Ehkä eläkkeellepääsy ja lisääntynyt vapaa-aika on vaikuttanut muutokseen. Niin ja tietysti ikä:)

Kommentit (1)

Tirlittan

Olemme siinä onnellisessa asemassa että meillä on Ivalon laitamilla oma pieni lapin pöksä, joten lumilomat kuuluvat kiinteästi elämäämme.
Nuoriso viihtyy Saariselän laskettelurinteillä, vanhemmat taas hiihtävät murtsikkaa joko kotovaaroilla tai hiihtokeskuksen laduilla.
Myös lumikengillä vaellus sekä koiravaljakkoajelut kuuluvat lumilomaamme.

Paukkupakkaset ja tuiskutkaan eivät haittaa, pöksässä on uuninpanko jolla vierähtää päivä mukavasti kirjaa lukien ja suklaata syöden.
Tänä vuonna vietämme myös Joulun pöksällä.

Säästä ja maapallon asennosta riippuen saatamme olla eristyksessä ulkomaailmasta, ei pelaa känny eikä tietsikka ei liioin telkkari, erämaan rauha on rikkumaton.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat