Orlandoon vinkkejä

Floridaan

HEI!
Täältä löytyy taatusti Orlandossa käyneitä. Olemme lähdössä sinne joululomalla. Ensimmäinen viikko vierähtää Orlandossa, toisen viikon olemme etelämmässä Floridaa. Se paikka onkin sitten entuudesta tuttu:)

Tarkoitus olisi käydä Disneyworldissa, Universal Studioksella ja Legolandiassa. Kussakin paikassa olemme päivän; olemme jo valinneet näistä kohteet, mihin menemme. (Jos joku ihmettelee tätä, niin tämä ei ole viimeinen reissumme Floridaan. Sitten seuraavalla kerralla lisää.) Miten olette hommanneet liput näihin paikkoihin? Oletteko ostaneet netistä etukäteen vai paikanpäältä? Onko jotain muuta erityistä, mikä kannattaa huomioida? Mitä muuta suosittelette Orlandon viikolle? Toki vapaata huiliaikaa tarvitsemme raskaan syksyn jälkeen:)
t: Tuula

Kommentit (2)

Arja

Meidän Floridan matkasta on jo aikaa, mutta en usko, että siellä niin paljon on asiat muuttuneet. Me vuokrasimme auton, jolla ajelimme ympäriinsä. Kävimme Disneywordissa ja liput ostimme paikan päältä. Sieltä ajelimme Kennedy Space Centeriin, joka on melko lähellä Orlandoa, yöpymiset vietimme motelleissa joita siellä on paljon. Vietimme matkallamme 3 viikkoa. Olimme toki samalla sukuloimassa Boynton Beachilla. Kävimme myös Bahaman risteilyllä ja Key Westissä. Autolla on helppo ajella Floridassa.

Floridaan

Lennot ja hotellit on jo varattu, samoin autonvuokraus on jo ok. Olemme siis olleet aiemminkin Floridassa, autoilu yms. tuttua. Lähinnä käytännön vinkkejä kaipaan tuonne Orlandoon. Osa hehkuttaa lippujen ostamista etukäteen netistä; onko siitä erityistä hyötyä?
T. Tuula

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat