Matkakuvien tulostus

Jarkko

Moikka, ootteko teettänyt teiän matkakuvista kuvakirjoja tai postikortteja? Koska meillä on hirvee määrä kuvia Egyptistä ja haluttais teettää niistä kortteja sukulaisille... Onks ehdotuksia? Aattelin ensin että tulostan kotiprintterillä (http://www8.hp.com/uk/en/products/printers/product-detail.html?oid=4134828 HP Deskjet 3000) Mutta taitaa tulla vähän kalliiks koska se paperi ja muste on kallista! :O Eli ootteko teettäny jossain? Google löys pari ihan hyvältä vaikuttavaa, esim print24 http://print24.com/fi-fi/ painopalvelu... kukaan kokeillu? Pitäis saada ennen joulua teetettyä :)

Kiitti avusta!

Kommentit (12)

&Beyond

Mä olen käyttänyt [url]www.kuvatkirjaksi.fi useammankin kerran. Mielestäni laatu voitta Ifolorin vastaavat tuotteet ainakin kirjoissa. Muista palveluntarjoajista mulla ei olekaan kokemusta. Olen teettänyt tuolla myös pari canvastaulua, eikä niistäkään juuri moitittavaa löydy.

maijki

Kerran Ifoloria testanneena olen päätynyt Eirin kuvakirjan vääntäjäksi, nätti rivistö jo kirjahyllyssä premium-mallia. Muutama aina työnalla, kun inspis sitten iskee, kirjan saa koottua nopsaan valmiiksi tai jos osuu erikoistarjouksia kohdille. Paitsi matkoista myös sukulaisten synttäreistä, rippijuhlista yms - kiva antaa lahjaksi vähän jälkijunassa myös asianosaisille. Samoin canvastaulut, (kiitos)kortit jne laadukkaita ja tulevat nopeasti perille. Itsetehtyjä maisema- ja kukkakorttejakin lähetellyt, korttipohjaan voi rajata, kehystää, kirjoitella runoja jne oman maun mukaan. Joutuisampaa kuin skräppäys, kun en ole liimanäppi ;)

MikeD

Olen käyttänyt ainakin neljää eri valokuvakirjan valmistajaa. Ihan ok Ifolorit ja Eirit yms., mutta kaikkein laadukkain on TicTacPhoto:

[url]http://www.tictacphoto.com/fi?x=22&y=11

Ei varmaankaan halvin, varsinkin jos ottaa kunnon kansissa ja sivukokokin on iso. Paperilaatu on noihin Ifolor yms. verrattuna ylivoimainen, paksu tukeva paperi ja pinta viimeistelty vahamaisesti niin, että lika ja vesikin putoo kuin vesilinnun selästä. Kokeilkaa, taitaa heillä olla siellä web-sivulla jokin tutustumistarjouskin.

Vierailija

Tuolla aiemmin mainittu Ifolor on oma suosikki, mutta onpa niitä paljon muitakin. Täältä löyty hyvä lista noihin http://www.digikuvatnetista.fi/ . Tuossa on varmasti lueteltuna kaikki suomalaiset palvelut mistä kuvia voi tilata. Tai itelle ei ainakaan tuu mieleen mitään muuta. Ulkomailta en välttikseen lähtis tilaamaan. Tai vähän siinä ja siinä, jos tilaa enemmän niin sitte ehkä, tosin oma hommansa siinäkin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat