Vettä Kanarialla Puerto Ricossa ...

Smuikku ja mies

Aika äkkilähtö Puerto Ricoon ja lähtö 30.11., säätä ei kukaan pysty ennustamaan, mutta ainahan sitä hyvää toivoo ja kauhulla katsoin ennusteita joulukuun ekalle viikolla, pelkkää vettä? Onko kokemusta, sataako usein monta pvää putkeen vai voiko silti aurinko pilkistellä sateiden lomassa - oishan se kiva edes joku päivä päästä rannalle ja paistettelemaankin :)

Kommentit (10)

AjnaAlie

Vaikuttaa huonolta, mutta ei kai sielläkään pitkään voi yhteen menoon sataa, lomanne aikana ilma voi olla hyvinkin lämmin. Vain kaksi kahden viikon lomaa Kanarialla viettäneenä taidan olla onnekas, kun kummallakaan lomalla ei satanut tippaakaan. Sitä lämpöä ja aurinkoahan sieltä pääasiassa haemme!

Tammikuussa kokeilemme Teneriffan lämpötilat, mutta sitä ennen jännitämme joulukuun Meksikon matkan ja Karibian rannikon lämpötiloja. Muutamista matkakertomuksista päätellen sielläkään ei ole takuuaurinkoa kuten vaikkapa Thaimaassa!

Aurinkoista lomaa teille, kuin myös kaikille muillekin lomaansa odotteleville!

Ulpukka

Tokkopa siellä kokoaikaa sataa.Puerto Rico on aurinkovarmin paikka Gran Kanarialla.Saaren pohjoispuolella sataa talvella useinkin,mutta eteläosa saattaa sensijaan olla hyvinkin aurinkoinen.

Puerto Rico on kuin kattilassa,vuoret suojaavat tuulilta ja usein pysäyttävät pilvien muodostumisen alueelle.Olen ollut eri vuodenaikoina kymmenkunta kertaa eri puolilla Gran Kanariaa,myös Puerto Ricossa,joka on talvella lämpimin paikka.
Hyvä valinta,mukavaa lomaa.

ticotico

Hei!

Meidän kokemuksemme Puerto Ricosta ovat olleet hyviä, jopa säiden osalta.
Ekalla reissulla satoi kolme päivää, mutta lämpötila pysyi silti 18-20 asteessa ja säätila oli \"poikkeuksellinen\" paikallisten mielestä.(reissu tehtiin tammikuussa)

Myöhemillä kerroilla sateet ovat olleet kuurottaisia ja jos esim. Las Palmasissa on satanut, niin Puerto Ricossa on aurinko paistanut. :)

Oikein hyvää ja toivottavasti aurinkoista reissua teille!

Smuikku ja mies

Joo, me itsekin oltu aiemminkin PR:ssa ja vähän kaikenlaista säätä koettu, ei onneksi koskaan ihan pelkkää huonoa viikon aikana, mutta aika viileitäkin kelejä osunut. Tyhmähän näitä on kysellä :), mutta jotenkin sitä yrittää psyykata itsensä ja uskoa hyviin keleihin ja saada sille vahvistusta! Autonvuokrausta pitänee harkita ja kaupunkiretkeä Palmasiin, patikointia ja reippailua - jollei rantakelejä osu kohdalle. Onko muuten Casablanca-huoneistohotellista kokemuksia? Entä löytyykö ostarilta kunnon kukkakauppaa - olen nimittäin menossa yllättämään lomailevat läheiseni merkkipäivän johdosta siellä; shamppanjat ja kukat livenä itse toimitettuna on siis tämän matkan perimmäinen tarkoitus!!

ticotico

Eipä meitä sitten montaa tuohon kerhoon kuulukkaan, kun vastauksia ei ollut tuon enempää;)

Nyt tämä eukko\"ennustaa\" kaikille oikein hyvää viikonloppua ja jos jollakin on matka tiedossa, niin hyvää matkaa! :)

AjnaAlie

No eipä tässä kukaan säätä yritäkään ennustaa, joka sen taidon osaisi, olisi hetkessä miljonääri! Kunhan keskustellaan kokemuksista, sitähän aloittajakin kaipasi. Olemme säiden armoilla, tuuriakin tarvitaan ja rutkasti!

Ystävättäreni oli pari vuotta sitten toukokuussa viikon Kanarialla, siellä oli koko viikko pilvistä ja sateista. Kuinka ollakaan, Suomeen sattui kunnon hellepiikki juuri sille viikolle! Edelleen kauniita ilmoja kaikille aurinkolomalle lähteville toivoen!

Kommentti

Otetaan Lampun kommentti huumorilla, luulen hänen itsensäkin tarkoittaneen kommenttinsa vitsiksi.
Eihän kaiken tarvitse olla niin kovin ryppyotsaista, eihän ?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat