Outo ilmiö,ymmärtääkö toimitus

selvittäkää

Liekkö sivun suojaus heikko vai mikä lienee. Lähes aina kun siirryn tämän kautta eri sivustolle
niin estolappua tulee solkenaan. Tänään 5 kertaa.
Toinen haitta on että viestit häipyy jos tuo estolappua ei ilmesty. Kolmas on sivujen hidastuminen. Koska toiminnot on muuten normaalit,jopa hyvät,niin epäilen että tältä sivustolta joku hyppää seuraksi.

Sivut

Kommentit (37)

henkimaailmaa

Lainauspätkä \" kun siirryn tämän kautta eri sivustolle\" Eli vika ei ole tässä,vaan siirtyminen toisaalle saa häiriöitä aikaiseksi.

Oletan että suojaukset on kunnossa, koska muutoin tuo harmi olisi jatkuvaa.

Joku hakkeri voisi ottaa sivun seurantaan,mutta ketä se kiinnostaisi. Kytätä tällä sivustolla jotain sattumanvaraista, ei oikein tunnu luontevalta.

Anita 24

Minulle ei ole koskaan tullut estolappuja eikä muutakaan häikkää naillä matkailusivuilla. Olen tosin kirjoittanut vain asiallisia kommentteja parjaamatta ketään toista kirjoittajaa.
Muille sivuille en ole kirjoittanut, enkä niitä lukenut, nämä MP:n sivut riittävät hyvin kiireiselle lukijalle/kirjoittajalle.

näin tulkkaisin

Eräillä operaattoreilla on tyyli ,että useampi liittymä käyttää samaa IP osoitetta. Ainakin Suomi24 eri sivustot käyttää asiaa hyväkseen estämällä keskusteluun osallistumisen. Eli ruudulle tulee punainen lappu jossa on maininta että olet joutunut estolistalle mikäli joku on toiminut sääntöjen vastaisesti.

Se että ilmiö toistuu jos liikkuu tämän sivuston kautta on hyvin luonteva. Kyseessä on sama verkkopalvelu. Myöskin tällä sivustolla on outoja toimintoja, mutta kun lukee hyvinkin vihamielisiä kommenteja niin asia on ymmärrettävissä.

AjnaAlie

No mutta sehän on hyvä asia, että tälläkin sivustolla on laitettu estoja herjakirjoittajille ja heidä viestinsä katoaa, kuten aloittaja kertoo. Mahtaa olla aikamoista tekstiä, kun aika paksuja juttuja täällä kuitenkin saa esittää!

kiusa mikä kiusa

Entäpä jos asiallisia viestejä katoaa.

Tuskinpa kukaan tulee murehtimaan jos oma törkykirjoitus poistetaan.

Eli asia lienee epäasiallinen toiminta ylläpitäjältä.

ei kohdallaan

Työkaverit on innokkaita nettiselaajia. Työ jaksottelu antaa luppoaikaa. Kyseli heiltä tuota
estolappujuttua, niin osa ei ollut havainnut ja eräillä joku yksittäinen kerta kesässä.
Tenttasin 23 ihmistä joilla tämä edullinen SL.

On ilmeistä että aloittaja on kiusanteon uhri jos 5 lappua tulee pv

veronmaksaja

Mikä ihmeen estolappu? Kirjoitetaanko työpaikalta joukolla?? Ihanko työnantajan luvalla???
Ei näy estolappuja täällä ainkaan koskaan.

sivuston tapa

En löytänyt vanhoista ketjuista erästä häirintään liittyvää juttua. Eli on ilmeisesti poistettu vaihvihkaa.
Siinä kuitenkin eräältä kirjoittajalta poistettiin viestit ennen julkaisua. Asianomainen pisti viestiä päätoimittajalle ja sai myös vastauksen. Koska vastaus oli pyytänyt tarkenpaa yksilöintiä niin sähköpostia menemään. Päätoimittajan sähköposti oli kuitenkin suljettu,estetty. Lisäksi kirjoittajan pääsy tälle sivustolle oli kokonaan suljettu viikkojen ajan.
Epäilin silloin että päätoimittaja on virtuaaliihminen kun niitä on sivusto täynään muutenkin.

Mutta tuo on selvää,että verkkopalvelu tökkii tarkoituksella

AjnaAlie

Johan keskustelusäännöissä kerrotaan, miten asiattomien viestien ja niiden lähettäjien kanssa toimitaan:
Poistamme asiattomat viestit. Lisäksi tallennamme kirjoittajien ip-osoitteet. Häiriköinti voi johtaa ip-osoitteen pääsyn estoon keskustelupalstalle joko väliaikaisesti tai pysyvästi. Tarvittaessa teemme yhteistyötä viranomaisten kanssa.
Siinä asia on kerrottu lyhyesti ja ytimekkäästi, joten tietotekniikkaa tuntemattomat ja sivuston \'virtuaaliihmisiä\' jatkuvasti epäilevät ja haukkuvat voisivat jättää pähkäilyt sikseen.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat