Ainot ja Reinot

Tirlittan

Aiemmin täällä oli suuria tunteita herättänyt ketju siitä miten suomalaisia mölliköitä näkee lentoasemalla lentoon lähdössä croksit jalassaan.

Toissa viikolla huomioni kiinnittyi lentoasemalla nuoreen pariskuntaan jolla pojalla oli jalassa Reinot ja tytöllä Ainot.
Eivät muuten sitten olleet mitään tuulipuku kansaa eivätkä resupekkoja vaan aivan muodikkaita nuoria.
Ainakin meidän kaupungissamme ovat kyseiset jalkineet olleet nuorten katumuotia, niitähän myydään kaupoissakin eri värisinä.
Omalla teiniikäisellä tyttärentyttärellänikin niitä on moneen lähtöön.
Voisitteko ajatella omalla kohdallanne matkustaa ko. jalkineilla, vai onko ajatus mielestänne liian brutaali tai radikaali?
Siinäpä hauska idea myöskin tuliaiseksi..

Kommentit (7)

vauhtia tossuihin

Erinomaiset jalkineet. Kevyet,lämpimät,ilmavat,
pohja ei luistele.Pohjassa on pehmustetta ettei jalat kärsi edes asfaltilla kävelessä Niitä on käytetty vuosikymmeniä
vapaalla että työtehtävissä. Materiaalista johtuen kuluvat aika nopsaan,mutta hankintahinta ei häiritse.

Suosittelen liikkujille kuivissa olosuhteissa.

lähdössä

Muutama vuosi sitten Ainot ja Reiskat tuli muotiin nuorison keskuudessa. Työtoveri kertoi että systerinsä tyttären joululahjatoive on saada Ainot. Oli ostanut noin 17-vee-nuorelle Ainot.
Itse en niitä jalkaani laittaisi, en tarvi kotonakaan tohveleita eivätkä mielestäni sovi käyttämieni asujen kanssa yksiin! Ei kotimaassa eikä muualla! Kyllä se on jonkinsorttista korkokenkää oltava jottei näytä pahasti tyylirikolta.
Nuorisollehan kaikki on sallittua ja sopivaa. Muoti on myös hurjan tärkeä asia, toki näin aikuisellekin sopivassa määrin.

lähdössä

Hupsista kuinka erehdyin eli sekoitin Ainot ja Reinot.
Se lahja josta kerroin oli tietysti vaaleanpunaiset Reinot tytölle, ei Ainot!

erinomaiset

Tuossa oli jo listattu hyviä ominaisuuksia. Lisätään yksi. Kevyet ja vähän tilaa vievät,joten matkalaukkuun reissuun lähtiessä. Monessa hotellissa on kivilattiat mutta eipä haittaa kun on tossut mukana.Tietysti joku voi tepastella korkopiikkareissa mutta itse pidän lämpöisistä Reinoista. Korvaa myös monien käyttämät villasukat

Aino ja Reino

Reinot tuli muotiin kun HIMin Ville Valo käytti niitä ja joku naisartisti käytti Ainoja.

Nyttenhän niiden myynti romahtanut ja muoti ohi.
Crocseja ei kyllä näe puutarhan ulkopuolella muilla kuin suomalaisilla ja USAssa ja Kanadassa niitä on kadullaeläjillä (ilmeisesti sossu siellä jakaa niitä)

valehtelin

Etkö mitään törkeenpää vihjailua keksinyt.

Ville ja Natalie A on hyvä artisti poppoo.

Mitä tulee myynnin laskemiseen niin täällä laskee monet muutkin tuotteet. Liekkö autoissakin lähes 30 % Tossut on myös sesonkiartikkeli. Talvella lisääntyy ja joulun alla vielä enempi, Kun vertaa Juhannusta ja Joulua niin myynti on aivan eri lukemissa.

Mutta sovitaan niinkuin haluat. Sossu jakaa Crocseja jenkeissä. Yleensäkin Ainot ja Reinot on köyhällistön varusteita joita tuulipukukansa hamuaa itselleen.
Tuliko hyvä mieli ?

varpaita hemmotellen

On noita Crodseja moneen lähtöön. Seisemän paria itselläkin. Pitkällä varrella,vuorattu talvikäyttöön, kevyemmät syksyn loskaan, sitten se perinteinen reijitetty, ja unpinainen,merimiesaiheiset ja kahdet nauhakiinitteiset.

Mutta Reiskat on takkahuoneessa vartomassa isäntää iltakonjakille.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat