Tunisia Sousse

epäileväinen

Moi! Olisi tarkoitus lähteä perheeni kanssa Tunisia Sousseen deturin järsjestämälle viikon matkalle, ensikuussa syyslomalla. Nyt kuitenkin hieman epäilyttää tämä Tunisian tilanne. Levottomuuksia siellähän on esiintynyt ja paljon on ystävät varoitelleet sinne menosta. Onko sinne nyt turavallista matkustaa vai pitäiskö perua kauan odotettu matka?
Olisin myös hieman kysyttävää hotelliistamme maraboutista ja Soussesta ylipäätään. Miellainen Sousse on kaupunkina? Kaupustelijoitahan siellä varmasti riittää.
Hotellistamme olisi myös kiva saada tietoa. Minkälaisia kokemuksia teille tästä hotellista on syntynyt? Minkälaista ohjelmaa siellä järjestetään? Onko nuorille minkäänlaista ohjelmaa hotellilla? Minkälaista ruoka on?
Meillä olisi myös aikomus varata kahden päivän telttaretki saharaan, mutta olemme aikeissa luopua tästä suunnitelmasta sillä turvallisuudesta ei mennä takuuseen. Vaikka retki onkin deturin järjestämä.
Olisi todella kiva jos jakaisitte kokemuksenne ja tietonne asiasta.
Kiitos jo etukäteen

Kommentit (2)

tuurista kiinni

Tällä hetkellä siellä on rauhallista vaikka muualla maassa onkin ollut levotonta. Mutta kaikki voi muuttua yhdessä päivässä ja huonolla tuurilla matka perutaan juuri lähdön koettaessa jolloin enää muualle pääse.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat